Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość genowefa :)

pytanie o pierwsze dni ciąży... :)

Polecane posty

jakie upławy wydobywają się z pochwy mniej więcej tydz. od możliwego zapłodnienia???

Gość o matko, co się z tymi ludźmi
dzieje??? Oszlałaś dziewczyno? Jak masz upławy to do gina leczyć, a nie pytać jakie kto ma? W życiu nie przyszłoby mi do głowy zaglądać sobie w majty co mi się wydobywa tydzień po domniemamym zapłodnieniu :(

dziwna jesteś....

Gość o matko, co się z tymi ludźmi
ja??? To ty sobie wydzieliny oglądasz przecież..

Gość a od kiedy to jest oznaka
ciązy ??? rany boskie co za bez mózgi:O

jakie upławy wydobywają się z pochwy mniej więcej tydz. od możliwego zapłodnienia??? :O:O:O pierwsze słysze

Gość ja jestem w 15 tc
i do tej pory żadnych upławów nie mam

ale jakie miałaś na początku? czy były takie tyćku gęstsze (nie serowate) i lekko żółtawe?

kretynko masz grzybice ja nic:O a nie objawy ciazy zastanów sie co ty tu piszesz :O

nie to nie są objawy grzybicy... jeśli pomaga Ci odzywanie się do mnie w ten sposób to sobie tak mów, do mnie jakoś specjalnie to nie trafia :)

Gość to jak wiesz co to jest
to po co sie pytasz na forum? czekaj do dnia @ i wtedy zobaczyz czy przyjdzie @ czy nie bo tu wrózek nie ma

nie pytam czy jestem w ciązy, bo tego nawet ja nie wiem.... ale wyraźnie pytam o to jaka wydzielina towarzyszy w pierwszych dniach po zapłodnieniu....

Gość tve br
o matko, co się z tymi ludźmi moze Ty w takim razie nie wiesz czy masz wydzieline?? jesli jestes tak super tam sucha, to twoj facet cie chyba smalcem nawilza :))))))

dajcie jej spokoj !!! nie przejmuj sie takimi.. szkoda nerwow, mnie tez zastanawialo to bo po moich "przypuszczalnych" dniach plodnych bylo raczej sucho a teraz gdy okres narazie sie nie pojawia to zaczelam miec uplawy takie bialo przezroczyste ale niegeste.. tez nie wiem co to znaczy ale napewno nie grzybice czy zapalenie :) jak to kolezanka sugeruje ;D

grzybica objawia się serowatymi upławami, świądem i pieczeniem... ta dziewczyna nie wie co pisze, może ma po prostu za mało lat... no nic pozostaje mi tylko czekać...

Gość kakadu daje czadu
moje pierwsze dni ciazy objawialy sie jak okres plus zle znosilam alkohol juz 2 dni po zaplodnieniu, ale nie bylabym w stanie odroznic teraz czasu przed okresem a czau tuz po zaplodnieniu

BEDĘ CZEKAĆ NIECIERPLIWIE.... JA MAM ZMIENNY NASTRÓJ, I STRASZNY BÓL NIERSI I TROCHĘ BRZUCHA A DO OKRESU JESZCZE 12 DNI.......

ja mam bardzo nieregularne wiec nie wiem kiedy moge dostac :( choc ostatnich pare miesiecy to tak srednio 30 wychodzilo a 30 minie jutro :) zobaczymy co bedzie

a co do moich pierwszych objawow.. o ile to bjawy a nie imaginacja ;d to moge chyba rowniez zaliczyc zmieniony sluz, totalny brak apetytu , 5 kilo juz prawie schudlam , czeste siusianie i klucia w dolnej parti brzucha i jajnikach :) moze cos z tego bedzie

Gość irenakarina
stanę jednak w obronie : jak możecie tak atakować ? od tego jest forum, zeby pytać, jak sie czegoś nie wie, lub nie jest pewnym... Chamstwo powinno być tępione !!!!!!!!!!!!!! ja nie znam odp na pytanie koleżanki,a le mam inne : zawsze jak odstawiałam tabsy anty, to okres miałam od razu po 29-30 dniach .. A teraz (a staramy sie o dzidzię) nie dostałam.. poczekać, czy mieć nadzieję ?????

zgadzam sie z Toba zupelnie . a kiedy odstawilas tabsy?? bo wiem ze szfagierka to po odstawieniu ponad pol roku starala sie

Gość Jesteś świerzo po owulacji
BEDĘ CZEKAĆ NIECIERPLIWIE.... JA MAM ZMIENNY NASTRÓJ, I STRASZNY BÓL NIERSI I TROCHĘ BRZUCHA A DO OKRESU JESZCZE 12 DNI....... A ty już mas objawy!!!Nie no urojenia jak diabli.

Gość irenakarina
pierwszy cykl dopiero.. i właśnie też nie wiem...,a le aż strach sie zaptać, bo zaraz ktoś zatakuje..zamiast udzielić porady z doświadczenia... czy cycki bolą od razu ? czy dopiero po jakimś czasie ? Ja ostatnie opakowanie skończyłam 21 września, @ z odstawienia miałam 26-go, a przytulanko w 18 i 22 dniu cyklu.... ponoć nie sposób wyliczyć owulację po tabsach .., bo moze być róznie.... @ powinam miec dziś - nie mam :) ale cycki tez mnie nie bolą :( i to mnie martwi :(

kazdy ma indywidualne objawy, nie wiesz ile dni ma jej cykl przy tym trwajacym krotko to 12 dni po woulacji moze juz wystepowac nawet @

ja zwykle miewalam bole piersi tak tydzien poltora przed spodziewana @ a tu nic nie bylo tez sie martwilam bo na ciaze tez ponoc zaczynaja wczesnie bolec.. ale teraz jak pare dni temu zaczely to dotknac sie nie moge :) jak nigdy prawie i tez nie wiem czego to jest objaw... :( @ czy ciazy ale @ jeszcze nie widac

Gość irenakarina
no to cemu ja nie ma ? dzis jest 30 dzień ....? boże, chciałabym ........................................

Gość irenakarina
tak czytałam, ze bolą od razu .... a mnie nie bolą :(

moj 30 bedzie jutro. choc wiem ze np u mojej mamy to bol piersi wystapil pozno dosc nie na samym poczatku .. i slyszalam ze to nie jest regula jedne w pierwszym miesiacu dostaja boli a inne troszke pozniej .. nie zalamoj sie to moze byc rowniez dobry znak :) trzymam kciuki