Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Truskawka_1991

Sprzedam akcesoria i ubrania po synusiu. TANIO

Polecane posty

Witam. Mam 8 miesięcznego syna. Jako że jestem zakupoholiczką, mam multum ubranek (koszule,dżinsy,ogrodniczki,spodnie materiałowe,bluzeczki z krótkim rękawkiem, bluzeczki z długim rekawkiem, body długi i krótki rękaw, spiochy,półśpiochy,spodenki,komplety ubrań kurtki,sweterki, bluzy, czapeczki, skarpetki, rajstopki, buciki, kombinezon NOWIUSIEŃKI zimowy biały, becik NOWIUSIEŃKI satynowy chaftowany (nie uzywany poniewaz chrzest robiłam altem, a babcia kupiła...)Nosidełko na szelkach na brzuch (uzywane może z 10 razy) , i fotelik samochodowy Błękitno-szafy (stan bardzo odbry- zadnych plam,przebarwien, uszkodzen) z funkcja kołyski. Ubranek jest około 600 szt. (firmy NEXT, disney, adidas,pepco,nike,lonsdale,lacosta, h&m itd) Uszanowane. Oprucz śpiochów, bo mój maluszek hasał w nich po domu. Kombinezon Zimowy Biały - uzywany 1 raz - zapłaciłam 80 zł Becik satynowy haftowany (ani raz nie uzywany) - babcia dała około 100 zł Nosidełko na brzuch - stan bardzodobry. Uzywane kilka razy (do sklepu i spowrotem) - zapłaciłam 75 zł Nosidełk0-fotelik samochodowy - stan bardzo dobry - zapłaciłam około 170 zł Mój synus ma juz 9 miesięcy i już powyrastałz tych ubranek oraz akcesoriów. Za cały zestaw chciałabym 400 zł Moge przesłac zdjęcia na meila, lub dzis wieczorem dodam tutaj poprzez imageshuck. Jestem z Katowic, jest mozliwosc odebrania paczki osobiście. Paczkę oczywiścię mogę wystawic na allegro. Wiadomo jacy ludzie teraz są...wię cnie robie z tym problemu. mój email : 19olus91@gmail.com

O kochana :D wiem z doświadczenia, że jak mało chcesz to doczekasz sie najwyżej propozycji sprzedania tego wszystkiego za stówę i do tego z kosztami przesyłki przerzuconymi w całości na Ciebie :D Musisz chcieć dwa razy tyle, wtedy może znajdzie sie normalna osoba, która zechce od Ciebie to wszystko kupić po uczciwej cenie. Inaczej tylko wabisz lasencje przyzwyczajone do bazarku i lumpeksów :o Wiem to z własnego doświadczenia bo też chciałam tanio sprzedać dobre rzeczy i było właśnie tak jak piszę. Dopiero kiedy podniosłam cenę ludzie zaczęli traktować moją ofertę poważnie

Gość delicje malinowe
Wiesz co autorko...moze za kase jaka zarobisz na sprzedazy tego badziewia, kupisz sobie SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY,co?:O

Gość spis tematow
600 sztuk ciuchow po 8 miesieczniaku? cos bardziej wierze,za masz lumpeks i chcesz to gowno komus opchnac:O:O:O:O

Tak, może kupie sobie tez słownik. Tak, mam 600 ciuchów. Mam za co kupować, więc kupuję. Oddałaym jakiejs koleżance, ale same córeczki. To w co wy ubieracie dzieci? macie po 2 sztuki z każdej i codziennie pierzecie zeby na jutro było? Mam tyle i piore raz w tygodniu. A moze nie zmieniacie ubrań maluszkom? Tylko cały dzien w tym samym chodzą? Uważam ze 400 zł to dobra cena. Skąd pomysł ze mam lumpeks, skoro wyrznie pisze jakie marki ciuchów chce sprzedać.

"To w co wy ubieracie dzieci? macie po 2 sztuki z każdej i codziennie pierzecie zeby na jutro było? Mam tyle i piore raz w tygodniu." wiesz co,wybacz ale 600 sztuk dla 8 miesieczniaka swiadczy tylko o tym, ze nie potrafisz ubrac dziecka posiadajac ROZSADNE ilosci ubranek! Co doprania - ja piore codziennie-tak,codziennie, w soboty nawet dwa prania wstawiam,dziwne? Nie musze miec pol tysiaca ciuchow zeby moje dziecko chodzilo czyste i gustownie ubrane! ps.skoro cie STAC to nowobogacka krolewno to moze wspomóz dzieci z domu malego dziecka i oddaj im ubranka-za darmo!

Gość maj gad!!!!!!
wszyscy by chcieli wszystko za darmo :-) ciekawe czy same tak chetnie oddaja. 400 zloty to moim zdaniem ZA malo!

Gość smerfetkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
"Witam. Mam 8 miesięcznego syna" "Mój synus ma juz 9 miesięcy " Nie wiesz ile Twoje dziecko ma ? A z ubrankami na allegro tutaj nie bazar

Gość sądząc po nicku to masz
20lat, więc typowa wpadka, pewnie umyślna żeby złapać bogatego frajera, który tyra na pasożyta, TAKA PRAWDA AUTORECZKO i naucz się pisać bo to wstyd

Gość skakankaaa
może uznacie że ja też nie umiem syna ubrać ale ja dla roczniaka mam mnóstwo ciuchów po prostu ogrom. na start miałam z 50 ciuszków na 56 i 62 cm. potem dokupowałam, często coś dostajemy a to od jednej babci a to od drugiej,albo od mojej siostry. poza tym teściowa to lumpoholiczka :) i zawsze wygrzebie kilka zajebistych ciuszków za grosze.

Gość dagna88
moja córka tez ma milion ubranek, kupionych, podarowanych itd , ma 21 msc i na kazdy etap jak rosła miala ich bardzo duzo, 400 zł to rzeczywiscie niewiele, troche nierozumiem z jakiego powodu tak na nia najezdzacie? to ze kogos stac na markowe ciuchy dla dziecka bo chce zeby fajnie wygladał i sprawia mu to przyjemnosc to niech kupuje, nie widze zwiazku z kupowaniem towarów w biedronce

Gość noniewiemjaktojest
podziel na mniejsze paczki to sprzedaż

A co złego jest w kupowaniu w biedronce? Bo nie rozumiem... Tak, literówka, ósemka jest tak blisko dziewiątki... Chyba jest w stopce kiedy urodziłam nie? tuku...domyślić się nie potrafisz,ale wbijac komus próbujesz... Nie, to nie była wpadka. Jak najbardziej planowane dziecko,znajdź topic w którym planowałam ciąze, topic o biedronce znajdziesz..ale o planowaniu ciązy nie..tak? Złośliwość.. Nie wiem gdzie mam oddać te ciuszki,nawet jakbym chciała, ale mam swoje powody i poprostu nie chce ich oddawać. Nie jestem bogata jakaś, oboje z męzem pracujemy i stac mnie na kilka ciuskzów więcej. Co do prania , ja nie chciałam nikogo obrazić. Ja poprosu pracuję , mąz pracuje ,na zmiane opiekujemy się synem, więc nie mam za duzo czasu, izdecydowanie wolę poświęcic go dziecku. Pozaym duzo ciuszków dostaloimy od dziadków. Nie rozumiem tego dlaczego w ludziach jest tyle jadu. Chce sprzedac ponad pół tysiąca, (jak tu ujmujecie sami) prawie nowych, markowych rzeczy za 400 zł..a ludziom dalej zle. Po co wogóle wypowiada się jeden z drugim w tym topicu skoro nie na temat? zasmiecanie forum.. ŻAL

Gość lawenda29
a co to znaczy "tuku"?

czemu nie dasz na allegro? ja ciuszki po małej też firmowe i wartę więcej niż 400zł , oddałam biednym bobasom na gratyzchaty.pl nie lubie sprzedawać rzeczy dla dzieci , to sa tak małe kochane istotki że nie warto na nich zarabiać:)

Gość lawenda29
wujek google odmozdzony przygłupie nie zna takiego slowa w języku polskim:D:D:D

Gość pytaniemam
gdzie w k-cach mozna odebrac te ubranka? bo ja chce kupic tylko zdjecia bym poprosila

Gość harmid
po pierwsze, 600 sztuk dla 8-miesięcznego dziecka? - WOW po drugie - wg mnie 400 zł to za mało jeśli ubranka są dobrej jakości i nie zbyt zniszczone, no chyba, że śpisz na kasie to co innego, oddaj za darmo.

Gość pytaniemam
ej, odpiszesz mi?

Gość kr.o.pk.,a
truskawka nie przejmuj sie nimi...szkoda w ogóle komentować.... Jak ktoś bedzie zainteresowany tym na poważnie to się odezwie

Ja miałam ten sam problem . Pisałam , wystawiałam ogłoszenia a ubranek CAŁA PIWNICA ! Nie sprzedałam . Okazało się , że siostra w ciąży i wszystko zabrała :) Nie rozumiem dlaczego piszecie , że ubranek powinno być mniej . Wiadomo , że jak kogoś stać lubi kupować i chce rzadziej prać to kupi więcej i wszyscy zadowoleni . Jeszcze zależy jakie dziecko . Moja np. jest przebierana z 10 razy dziennie bo ma ''dziurawą brodę'' i zaraz calutka mokra .

Gość krokodylica
Same idiotki się zleciały, żeby sobie pokomentować. Ta która szuka innych topików autorki to sama miesza się z błotem. Ludzie co w was siedzi?! Autorko nie przejmuj się chamskimi komentarzami. Sfrustrowane baby nie mają co robić, bo ich życie jest nudne.

Gość ha ha ale jaja
ja nie wiem co dziwnego jest w takiej ilosci ubran. sama mam 4-miesiecznego synka ktory ma wiecej ubran ode mnie. a to ja cos kupilam a to podostawal ze wszystkich stron i ma teraz chyba ze 100sztuk jak nie wiecej w rozmiarze 68-74 ktorych polowy nie zalozy. tyle samo wywalilam bo juz za male (polowa niezalozona ani razu)