Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przegrany z zyciem

Mam 27 lat, mój penis ma we wzwodzie ma 10 cm i jestem prawiczkiem :)

Polecane posty

Gość Przegrany z zyciem

Prócz tego nic mi nie brak ;) Przegrałem życie? Natura zrobiła mnie w konkretnego chhhhooooja co nie? :) No ale jest dużo ciekawych rzeczy do robienia w życiu. Przecież nie każdy musi zakładać rodzinę czy dążyć do bliższych relacji z płcią przeciwną, zgadza się?

Gość Przegrany z zyciem
No oczywiście mój optymizm nie bierze się znikąd. Jako że nie miałem szans na związek, skupiłem się na zdobywaniu coraz to wyższych pozycji społecznych, które to w taki a nie inny sposób wykorzystuje żeby niszczyć (za mocne słowo), znacząco utrudniać przypadkowym kobietom które w jakiś sposób mi się podobają a wiem ze mną gardzą :) Nie jedna już straciła dzięki mnie prace czy też została rzucona przez chłopaka :) Złośliwości dwoją się i troją z mojej strony. Pieniądze mogą zadość uczynić krzywdę, dając mu narzędzie do małych zemst które go radują :) Tak jest ze mną. Oczekuje że w jakiś sposób będziecie mnie obrażać i się ze mnie śmiać :) To dodaje mi motywacji... :)

Gość pigułaAAa
mam ten sam problem.Tylko że mój ma z 14cm.Wiec nie jestes sam.

sa inne metody zeby sobie radzic penis 10 cm to nie koniec swiata, zreszta zalezy co dla ktorej wazne bo jesli kocha to wiesz obys byl dobry w te klocki to co sie martywisz

Gość gość
Mam ochotę na sex telefonik! Jestem młodziutka i ostra, możesz powiedzieć mi wszystko co chcesz, czekam na twój telefon kochanie, jestem Kamila 22lata, czekam na http://www.sextelefon.twojweekend.com/ zadzwoń i chodźmy się bzykać.

Gość gość
Ja też z powodu małego penisa wciągnąłem się w wir pracy. Mogę się jedynie pocieszyć, że zarabiam 4 razy więcej od przeciętnej osoby, ale co to za życie z małym fiutkiem :(.

Gość gość
Zacznijcie od łatwych kobiet takie na sexanonse.ovh znajdziecie

Gość gość
Wierzcie lub nie ale ten mały Fiutek stoi na straży waszego szczęścia. Jak macie pieniądze to p*******ie i z małym np Azjatki. Możecie spokojnie skupić się na sobie a nie wychowywać hubę na waszej piersi w zamian za seks :D