Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kromal

Jestem foodersem

Polecane posty

Gość kromal
hej, dziękuję :-) jest nam bardzo dobrze ze sobą, moja chudosć mnie już tak nie załamuje, skoro mam grubą kobietę to znaczy, ze jestem prawdziwym mężczyzną. a ty jesteś grubsza?

Gość djvnerpohgjv
Nie, nie jestem grubsza. I nawet chciałabym trochę schudnąć ale nie przysparza mi to smutku ani nie odbiera szczęścia. No wiesz, Ciebie cieszy dążenie do tego żeby Twoja kobieta miała upragnioną sylwetkę i mnie również. :) Tylko nasz cel się różni

Gość kromal
dobrze powiedziane- dążymy do ideału,tylk każdy ma inny :-) tylko nie chudnij za dużo i nie katuj sie dietą, szkoda zycia na umartwianie sie, wokól tyle smacznego jedzenia, trzeba korzystać, oczywiscie ty możesz jeść małe ilości, ale próbuj sobie wszystkiego.

Gość djvnerpohgjv
Akurat nie mam takiego problemu, bo ewentualne jedzenie dla mnie jest ograniczone z racji tego, że jestem wegetarianką a w dodatku wielu rzeczy nie lubię. :) Ale katować się nie zamierzam, figura anorektyczki zdecydowanie nie jest tym do czego dążę.

Gość Ana52628
Ludzie... Facet jaja sobie robi a wy się dajecie nabrać. G...o a nie karmi babe. Bzdury wypisuje i sie śmieje w żywe oczy. I jak tak poleca żreć wszystkim to niech sam żre i tyje a nie on chudy a każdy ma gruby być. Bzdury i tyle. Nie miał co chłopak robić to durny temat założył. Ech

Gość gość
niestety zgadzam sie podsmiechuiki z was sobie robi :)

Gość gość
Temat idiotki wyciagaja z 2011r.