Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzwczyn123

Chłopak ma "dziwne" poglądy....

Polecane posty

W Polsce nie mamy takich problemów bo do nas tak nie zjeżdżają. Gdybyśmy dawali takie same świadczenie jak większość Europy to by zjeżdżali stadami. Polakom otworzą się oczy dopiero jak nas to dosięgnie i dopiero będzie biadolenie. Do tej pory mamy co najwyżej przedsmak z rumunami, którzy kradną, robią najwięcej syfu i hałasu a do tego są idealnym przykładem postawy roszczeniowej.

Gość ja86sia
@BSA - odniosłabym się raczej do przykładu takiego, że pies rasy owczarek niemiecki nie musi zagryźć psa rasy owczarek collie, a czyż nie wyglądają inaczej? a jednak to owczarek i to owczarek... poza tym nie interesuje mnie genetyka, dla mnie człowiek, który jest istotą tak samo rozumną jak ja, a różni się tylko kolorem skóry, jest taki sam jak ja, nie uważam go za "coś" gorszego... i uważam, że ludzie (cyt.)"bardziej inteligentniejsi" mają ważniejsze rzeczy do roboty niż roztrząsać kto jest wg genów PRAWDZIWYM człowiekiem a kto nie zasługuje na to, jakże zacne, miano... Niestety, przykre jest to, że faktycznie czarni są często większymi rasistami niż biali...

bbbb - nie podróżowałam do "zacofanych asfaltów" tylko do rodziny, która tam mieszka. Niestety jeżeli ty tam nie byłeś to nie zrozumiesz o co mi chodzi. Możesz co najwyżej zapytać się osób, które tam żyją, ale "żyją" a nie mieszkają od urodzenia to się przekonasz, że się mylisz.

Gość ja86sia
akurat odnoszenie się do Arabów uważam za zupełnie nietrafione, bo prawdą jest, że Araby to najgorsze zło, które może się zalęgnąć w kraju, ale nie z powodu koloru skóry, tylko z powodów religijno-społecznych. Tam gdzie są Araby, tam chcą narzucać swoje racje, czerpać kasę z państwa, mieć swoje prawa, a jeśli tego im się nie da to robią burdy, do tego rozmnażają się w zawrotnym tempie i chcą aby państwo (nie ważne, że obce dla nich) ich utrzymywało, ale Polsce to nie grozi, bo socjalne jest tak niskie, że im się to zwyczajnie nie opłaca ;)