Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BEZRADNA..ja

CO SIE ZE MNA DZIEJE?

Polecane posty

Gość BEZRADNA..ja

od 2 tygodnie spoznia mi sie okres. dzis zamiast niego zaowazylam jakis dziwny sluz, koloru kawy z mlekiem, co to moze oznaczac? bylyscie kiedys w takiej sytuacji?

No właśnie robiłaś test? Jezeli jest możliwość ze moze to być ciąża to szybko rób test aby być pewna.

Gość BEZRADNA..ja
jeszcze nie planuje zrobic za dwa dni..

no to jak test wyjdzie negatywny to idź do ginekologa, bo okres może sie spóźniać, ale każde spóźnienie powyżej 2 tygodni trzeba konsultować z lekarzem, trzeba będzie sprawdzić czy nie masz żadnej torbieli, za wysokiej prolaktyny czy coś

Ja bym chyba nie wytrzymała tak długo. W moim organizmie spóźnienie sie okresu to oznacza tylko jedno wiec nawet testu bym nie musiała robić. Ale w sumie jest bardzo wiele przyczyn które mogły zatrzymać @. Choroby, ogromny stres i wiele innych.

Gość BEZRADNA..ja
choroby.. dzis zaczęłąm odczówać w tamtych miejscach pieczenie. ostatnio bralam antybiotyk, okolo miesiąca temu, czy to może być powiązane? najgorsze jest to że do ginejkologa moge iśc dopiero w przyszlym miesiacu... :(

Gość BEZRADNA..ja
najgorsze jest to że, do ginekologa mogę iść dopiero w przyszłym miesiącu - przepraszam za błędy, to wszystko ten stres ;x

Jezeli odczuwasz pieczenie to pewnie jakiś stan zapalny jest. Zdarza sie ze tez ma wpływ na cykl. Antybiotyki jak najbardziej mają wpływ i tez mogą przesunąć cykl:)

Gość jaktasarna
zrób test, nie czekaj bez sensu. jak piecze to może byc infekcja, jeśli nie będziesz w ciązy mozesz zacząc sie podleczać sama zanim do lekarza nie pójdziesz. na swedzenie clotrimazolum maśc zewnetrznie, provag na flore bakteryjną.