Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhgjghkjhk

meza to dzis chyba zatluke

Polecane posty

Gość on może być przyzwyczajony do
Twojej ogólnej hipochondrii, tego że jesteś mimoza, cierpiętnica, ciepłe kluchy itp. Pewnie tak nie jest, ale taki obraz się wyłania z tego topu. Zareagował jak facet - jest problem, jest rada. Ty być chciała po główce głaskanko? Masz rację, to też jest miłe. Ja bym pewnie rzeczywiście dostała tę czekoladę (bo pytanie, czy on będzie o tym miłym drobiazgu pamiętał) i buziaka do tego :) I przypilnowanie, żebym zjadła (a mam problemy z wagą, których on nie przyjmuje do wiadomości, pilnuje, żebym jadła, uwielbia moje ciało). Więc zależy wszystko od kontekstu - czekolada z odpowiednią otoczką to też wyraz miłości.

Gość olgaola85
hahahaha wczesniej nie wiedziazlas nawet ze masz anemie a teraz fochy stroisz a co mdlejesz? zemasie nad toba uzalac? wiesz ile ludzi ma anemie? ja mam anemie od dziecka i to taka galopujaca, mam to w dupie bo nie przyswajam nic wiec wyniki sie nie zmieniaja ale to nie powod zeby sie nad soba uzalac

Gość gfhgjghkjhk
chodzi mi o to, ze moglby poczytac np co nalezy jesc, a nie obiecywac mi nic nie warta czekolade

Gość słownikowa
Czekolada jest warta,minimum 2zł.

Gość on może być przyzwyczajony do
dlaczego nic nie wartą? czekolada zawiera rzeczy, których potrzeba anemiczce. wymyślasz, dziewczyno, widać ze szukasz dziury w calym. zajmij się czymś pożytecznym może.

Gość olgaola85
sama nie umiesz poczytac? daj spokoj- nie jestes pepkiem swiata to tylko anemia kazdy cos ma

Gość orofarmax
jeny jaka ty dziwna jestes ciekawe co by było jak naprawde na ta białaczkę byś zachorowała! opamiętaj się wrzuć na luz. długo po ślubie jesteście?

Gość kamelija
takie jebnięte panny maja meżów, a ich meżowie maja kochanki. inaczej by oszaleli.

Gość gfhgjghkjhk
jak dla mnie to moj maz moze miec cale stado kochanek

Gość kamelija
nikt sie ciebie o zgodę nie zapyta ;-)

Gość trojkantowiec45
Ja bym tak samo sią zachował, jak najszypciej pozbyć się takiej!

Widać,że Ci wcale na mężu nie zależy.Wyjmij czasem głowę z własnej dupy i zobacz,że są też inni ludzie na świecie.