Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobita-e

bank spermy

Polecane posty

Gość kobita-e

witam, mam pytanie może ktoś akurat wie jak to jest z tym w Polsce.. Czy banki spermy to rzeczywiście warta zaufania instytucja. Czy można sobie wybrać idealnego dawce ...czy badania potencjalnych dawców są wiarygodne czy każdy z ulicy może oddać nasienie ? Chciałabym wiedzieć też co mi w domu wyrośnie ;) najlepiej byłby zobaczyć zdjęcie ale na to już nie liczę... ktoś może zna jakieś dobre sprawdzone adresy we Wrocławiu ? wszystkie uwagi i porady będą cenne ... cieżka decyzja

Gość kobita-e
to rzeczywiście - dziękuję z góry - zdjęcia nie podsyłaj wystarczy ta elokwencja

Gość basiabbbbzy
Na pewno to ciężka decyzja...Twój partner nie może miec dzieci czy też ty chcesz być samotna matką, a może jesteś homoseksualna?

Gość kobita-e
Jestem homoseksualna;)

Gość basiabbbbzy
hmm...no to faktycznie problem;)

Gość basiabbbbzy
z facetem sie nie przespisz?

Gość kobita-e
to nie byłam ja - ktoś się wypowiedział za mnie ... nie ładnie ! jestem normalna mam męża z którym to niestety jest coś nie tak w prostych słowach .. a co do tego prawiczka to chyba tylko ten słoiczek został ...hmmm

Gość kobita-e
nieładnie ! offerma przez 2 f podwójna ;)

Gość basiabbbbzy
a powiedz, mąż się zgadza na dawcę?

Gość kobita-e
jeszcze nie właściwie sama się teź nie zgadzałam ale podobno to da się ustalić od kogo to pochodzi żeby dziecko nie okazało się offermą...;)

Gość basiabbbbzy
a nie myślałas o adopcji? Pewnie pragniesz własnego dziecka, to zrozumiałe...Mąż miał badania i na pewno nic z tym nie da się zrobić-jakieś leczenie, in vitro ??

Gość kobita-e
no właśnie nic się nie da już ...;( może adopcja bo to zawsze nawet o tym myślałam przelotnie przyznaję ale właśnie sama chciałabym mieć dziecko - ja mogę on nie 1 % żywych plemników ..:( a ja już niemłoda

Gość basiabbbbzy
widzisz, bo rodzi się pytanie, czy on chciałby wychowywać dziecko innego faceta? A jeśli któregoś dnia wykrzyczy, że nie chce cię widzieć i twojego bachora? Według mnie to ryzykowne posunięcie...

Gość kobita-e
a co mam do wyboru ew. mogę ja jemu wykrzyczeć że przez niego nie mam dziecka i jestem nieszczęśliwa z tego powodu albo mnie jeszcze zostawi i będę sama stara i do końca życia sobie nie wybaczę że nie spróbowałam tego - a poz tym to nie jest zdrada z innym .... w ten sposób mógłby krzyczeć - ja już się chyba zdecydowałam - dojrzewałam długo do tej decyzji bo to nie jest łatwe... cholera

Gość basiabbbbzy
Banki spermy..nie znam się na tym ale kojarzą mi się z oddawaniem nasienia przez studentów dla kasy. I co? W ankiecie napisze, że ma 23 lata, jest biały, ma 180 i nie pali papierosów. Nie wiem na ile te info sa weryfikowane...Poczytaj na internecie, na pewno znajdziesz wiele ciekawych rzeczy, bo tutaj na kafeterii raczej dowiesz się o życiu uczuciowym prawiczka z 35 letnim stażem i zawodem "syn".

Gość kobita-e
właśnie tak czułam że to chyba nie odpowiednie miejsce ale jest forum gdzieś tu o niepłodności zobaczę co tam się dzieje może coś wiedzą ...ale miło że nawiązałaś dzięki oby mniej takich rozterek ... ;)

Gość basiabbbbzy
powodzenia:)