Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawe :)

kartki świąteczne

Polecane posty

niedlugo wystawie wiecej wzorów

Gość Fajna kartka;)
Ja też takie robię, dla rodziny i na kiermasz do szkoły mojego dziecka. Na to, zeby je wystawic na Allegro nie wpadłam, ale moze warto spróbować? Masz już w tym doświadczenie? Będą ludzie kupowac za taką cenę?

do tej pory sprzedawalam u znajomych i szly nawet za wiecej, material kosztuje sporo na taka kartke dodatkowo robota, a jest jej troche

Gość Fajna kartka;)
No dokładnie, komuś się wydaje, ze kupiłaś blok i pisaczki i robisz piękne kartki i kase za to... Niestety ładny papier, dodatki i materiał do quillingu kosztują swoje.

Gość Fajna kartka;)
Ale ja nie pisałam teraz do nikogo, ani o nikim konkretnym. Tak tylko sobie stwierdzam, z tego co słysze od zanajomych: "o zobacz, ktoś z nudów robi sobie w domu kartki i tak zdziera...". No bo te z drukarni to sa tej ceny niby warte, wiesz...

Gość soidjhbnxmz
śliczne ale drogie... Wiem że pracochłonne itd ale przy 10 sztukach wolę zapłacić 30 zł a nie 80 zł :(

no niestety ale nizsza cena jest zupelnie nie oplacalna, poniewaz to wszystko jest recznie robione i zajmuje kupe czasu pomijajac material, ktory tez kosztuje. Kartki są oryginalne wiec dla rodziny na swieta w sam raz, nie koniecznie hurtem :)

Gość Fajna kartka;)
No dokładnie, ale tak jak pisze autorka, przy większych ilościach zawsze mozna sie dogadac co do ceny. W końcu to różnica, czy ktos kto sie przy kartkach napracuje, sprzeda np 3 po te 8zł, czy sprzeda ich 30. gdybym ja np miała komus od ręki sprzedać 10 tych kartek, wystaczyłoby mi 5zł za kazdą, ale to juz osobista sprawa, kto na ile swoją pracę ceni. A co do znajomych, to jakos nigdy nie potrafię wziąć od nich kasy, zawsze robie im w "ramach prezentu". Taka już jestem.

Gość Fajna kartka;)
Dzięki, cieszę sie, że Ci sie podobają.