Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Slabing

Czy w tym wypadku to duża patologia?

Polecane posty

Gość Slabing

Do założenia tego tematu skłoniła mnie obiegowa wypowiedź jaka często pojawia się na forach na pytanie czy brak pocałunku/seksu/partnera (niepotrzebne skreślić) w wieku XX lat jest normalny. Odpowiedź często brzmi tak, że jest to na ogół normalne a uzasadnienie to to, że 'nie poczuło się jeszcze do nikogo mięty'. Ja jednak chciałbym drążyć tą odpowiedź i wyprowadzić od niej pytanie: =>A co jeśli się poczuło do kogoś mięte ale jest się tak NIEGRAMOTNYM że nie potrafi się tego kogoś sobą zainteresować/ poznać? Pytanie jak w nagłówku. Czy w tym wypadku to duża patologia?

Gość basiabbbbzy
co ty z tą patologia wyjechałeś..Taki pierdół jak ty miliony chodzą po świecie;)

Gość Slabing
A na świecie jest 7 miliardów ludzi, czyli skala patologii jest zachowana nawet przy tych kilku milionach pierdół. Nie musisz mnie obrażać dodatkowo, możesz to ubrać w jakieś neutralne słówka. To nie moja wina że jestem taki.

Gość basiabbbbzy
Masz 20 lat, dopiero! Przejdzie ci ta patologia, daj sobie czas. Dbaj o siebie, uprawiaj sport, łaź z kumplami po dyskotekach, ucz się od nich podrywać ...aaaa i myj zeby i noś mietówki tak w razie czego, jakbys jednak miał sie kiedyś całować;)