Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calineczkacelina

ratujcie dziewczyny!!!

Polecane posty

Gość calineczkacelina

moja mala po kąpieli placze w nieboglosy az jest cala czerwona. ma sucho, w domu nie jest za gorąco, jesc nie chce , butelki tez nie. noszenie hustanie nie pomaga. co robic?????????/ krople na kolke dostala

ile ma dziecko? moze ja cos boli-ucho, brzuszek, gardlo...moze to zapalenie drog moczowych....jest duzo mozliwosci:(

Gość calineczkacelina
miesiąc i 3 dni. nigdy tak nie plakala . placze glosno i załośnie

Gość calineczkacelina
nózki ciagle prostuje jak jej daje piers to szarpie się i wyjmuje brodawke

estera, no wybacz, ale wyroczną zadna nie jestes:O moja przyjaciolka wyladowala z 2 tygodniowym malenstwem w szpitalu z powodu paciorkowcowego zakazenia drog moczowych wlasnie:O:O:O wystarczy zeby dramatyzowac? u autorki byc moze to kolka ale nie mozna wykluczyc innych problemow.. wiec laskawie schowaj swoje rubaszne "hehe":O

Gość moja kiedys
moja kiedys tak plakala od 1 do prawie 6 rano :/ Do dzis nie wiem o co chodzilo. Sproboj wlaczyc suszarke by chodzila - mysle ze pomoże :)

teosia . :D Ty jesteś jakaś chora :D idź się może lepiej wyśpij . Szkoda , że nie jesteś nauczona niektórych pauz w swoim zachowaniu . Tu się dyskutuje a nie dyskryminuje przestraszeńcu .Moja córeczka też miała problemy z drogami moczowymi i tak to nie wyglądało uwierz mi . I nie dramatyzuj bo Ci żyłka pierdząca pójdzie .

estera,wez sie schowaj i nie osmieszaj:O nie chce mi sie z toba dyskutowac bo i poziom i wiedze masz zerowa:O bez odbioru:O

o prosze,esterka idiotko braklo argumentow to trzeba na pomaranczowo walnac wyzwiskami:O wow,niezla patologia cie wychowala:O

Gość angeloveee
Zrob badanie moczu jesli nie bedzie poprawy,to zdradliwe choróbsko, czesto nie od razu mozna skojarzyc,ze to drogi moczowe wlasnie.

teosia :D haha . Przepraszam bardzo ale w moich wypowiedź na tym forum nie znajdziesz ani jednego przekleństwa itp . Więc spasuj , a tak w ogóle to wskoczyło przed Tobą . Chcesz zobaczyć patologie ?DALEKO NIE MASZ! przeczytaj swój wpis , spójrz w lustro . I weź coś na uspokojenie ! Coś mi się wydaje , że ktoś ma bardzo nerwowe lub głupie życie . Troszkę szacunku i ładnego języka bo jesteś matką niewyuczona podstaw życia .

Wg mnie kolka- niestety kolki bywaja tak wredne ze i kropeki nie pomagaja

czekamy estera na dalsze popisy czyzby twoj chłoptas na wojazach w holandii nauczyl cie takich bluzgow?

Gość weź teosia bo już nudna
się robisz? myślisz, że tylko jedna osoba cię tu nie lubi? czytać się nie da, ogarnij się!:o

idę . nie chce nawet wirtualnie przebywać z tak prostackimi babami :) autorko zdrowia dla dzidziusia , na pewno to nic strasznego :) dobranoc . ps. mój MĄŻ kontrastowo do Ciebie nie jest kogutem internetu .

Gość hahahahahah
Estera,ty masz męza? chyba w snach:D:D:D:D:D:D

Gość asdfghjgfrd
estrrko a 18 lat już masz?:D Twoja mama wie że jeszcze dziecko nie śpisz?

Gość asdfghjgfrd
woooow... masz już 18? łał. serio. łał. wyczyn. być 18 letnią mamuśką ... i dawać rady innym, często pewnie nawet dwa razy starszym od siebie;/

Weź spasuj , 18 też już nie mam . Uważam , że mamą to ja jestem bardzo dobrą . A rady daje na własnym doświadczeniu . Sądzę , że nic już nie masz mi do powiedzenia mądrego . W sumie nic mądrego to ja się tu nie dowiedziałam od Ciebie no ale :) Dobranoc , miłych snów .

Gość asdfghjgfrd
jak i również autorka tematu nie dowiedziała się niczego od ciebie. Odrób lekcje i do łózka!