Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetaaaa20

@ się spóźnia...

Polecane posty

Gość anetaaaa20

mi już 4 dzień, jutro raczej robie test, jeden juz wyszedą negatywny dzien po spodziewanej @ ale dziwne to wszystko bo od ponad tyg czuje jakbym miała dostać @... ktoś ze mna? :)

Gość Trusskaweczka
Mi sie dipiero spoznia 2 dni... i juz nie moge wytrzymac... dzis zrobilam test ale negatywny.... a jak u Ciebie? trzymam kciuki...

Gość Trusskaweczka
ja tez mam takie momenty ze moj okres jest juz bardzo blisko... ale mam nadzieje ze go nie dostane....

Gość anetaaaa20
no ja mam nadzieje ze n ie jestem w ciąży... ale co ma być to będzie tylko czas mi się dłuży :) jakoś nie chce mi się wierzyć żebym zaszła przez stosunek przerywany,gdyby nie ten ból jak na okres(który bardzo często jest objawem ciąży) to bardziej winę zwalała na leki jakie biorę albo na to że cykl mi się rozregulował(odstawiłam tabletki anty,które brałam parę miesięcy) ale po ich odstawieniu w następnym cyklu dostałam okres 31dc i wg tamtego cyklu teraz opóźnienie mam 4 dniowe a zawsze byly cykle 28-29

Gość anetaaaa20
oczywiście piszę o cyklach kiedy nie brałam pigułek ;) to kiedy robisz test? i jakiego wyniku się spodziewasz?

Gość Trusskaweczka
nigdy nic nie wiadomo... czasami ze stosunow przerywanych sa bardzo piekne bobaski... no ale jesli jak narazie nie planujesz to Ci tego nie zycze... miejmy nadzieje ze @ przyjdzie w niedlugim czasie, ja sie staram juz troche i jak narazie nici... chociaz mam cicha nadzieje ze sie teraz udalo... mam takie samopoczucie jak przed miesiaczka bol piersi brzucha i hustwka nastrojow... moze okres sie spoznia przez tabletki antykoncepcyjne... u mnie minelo chyba pol roku kiedy okres mniej wiecej sie ustabilizowal....

Gość Trusskaweczka
dzis juz jestem po pierwszym tescie ale wyszedl niestety negatywny...:( nie wiem sama co myslec... jesli okres nie przyjdzie do konca tygodnia do napewno go powtorze... ty jutro zrobisz test?

Gość anetaaaa20
no właśnie tylko nie mogę się od nikogo dowiedzieć czy te objawy mają prawo się pojawić w przedłużonym cyklu... na pewno sobie ich nie uroiłam tym bardziej że pojawiły się przed spodziewanym okresem.czekam na przesyłkę z allegro,mam nadzieję że jutro już będą te 3 testy które zamówiłam ;) czytałam tu pełno wypowiedzi,że niektórym wychodzą negatywne a po paru dniach,tygodniu lub dwóch tyg już pozywne, także głowa do góry ;)

Gość Trusskaweczka
A czemu nie kupisz jakiegos lepszego testu w aptece?:) nie powiem ci dokladnie jak to jest bo sama nie wiem.. czytam to co dziewczyny pisza i nie ktore maja taki sam bol brzucha jak na @ a jednak sa w ciazy... nie chcialabym cie sprawic w zaklopotanie... roznie to bywa... ale mysle ze okres juz nadejdzie... a ile ci sie najdluzej spoznial?

Gość anetaaaa20
bo szkoda mi kasy a coś czuję że nie skończy się drugim teście ;) czytałam pozytywne komentarze, myślę że będą ok :) wiesz co bralam pig już 3 razy po parę mies i było wszystko w porządku. 2 razy w życiu mi się spóźnił okres ale nie więcej niż 2-3 dni a miesiączkuję juz 9 lat ;p miło że w końcu ktoś ze mną pisze w podobnej sytuacji :)

Gość anetaaaa20
a i nie miałam wtedy objawów jak na okres

Gość Trusskaweczka
mi tez jest milo pisac czasami mozna sie bardzo duzo dowiedziec...zreszta od tego jest to forum... nie chce ci sie jeszcze spac?

Gość Zestresowana na maksaaa
Dziewczyny jak wam testy wyszły negatywne to nie macie powodu do stresu.

Gość anetaaaa20
no ale jakoś nikt(prawie;p) nie odpisuje na tematy... nie zbyt chce mi się spać pewnie dlatego że chcę już jutro:D

Gość anetaaaa20
no właśnie nie koniecznie możemy być pewne bo różne przypadki się zdarzaja i ostatnio zauważyłam że dość często...

Ale jak robi się test wtedy, kiedy miesiączka się spóźnia to wątpię, żebyś była w ciąży. Niektórzy robią testy za szybko i dlatego otrzymują fałszywie negatywny wynik.

Gość Trusskaweczka
Zestersowana na maksa... nie stresuj sie tak bo to wlasnie pogarsza twoja sytuacje... uwierz... nie doglebiaj sie takich rzeczy... ja sie staram o dziecko juz 3 miesiace wiec uwierz ze zapolodnienie jest takie latwe... poprostu masz objawy na okres.... spokojnie. choc wiem ze nie latwo sie mowi ale ogarnij swoje emocje i sie nie stresuj to napewno ci pomoze im wiecej stresu tym bardziej myslisz ze jestes w ciazy i masz jej objawy trzymam za ciebie kciuki

Gość anetaaaa20
Truskaweczko mam pytanko... czy widzisz tu instrukje użytkowania testów ciążowych? może jestem śkepa ale ja widzę tylko owulacyjne... 1.Instrukcja donna : http://chomikuj.pl/pwjastra/Dokumenty/instrukcja+donna.pdf 2. Instrukcja testy owulacyjne paskowe http://chomikuj.pl/pwjastra/Dokumenty/instrukcjaowulacja.pdf 3 Instrukcja testy owulacyjne kasetowe: http://chomikuj.pl/pwjastra/Dokumenty/instrukcjaowulacjakasetowy.pdf to od tego z allegro, dostalam to a po moim upomnieniu że kupilam ciążowe to wysłał mi to samo

Gość Trusskaweczka
anetaa20 jak dla mnie to sa testy owulacyjne a nie ciazowe... chyba musisz jesczez raz napisac do tego pana czy kobiety i uswiadomic go na czym polega roznica.... bo to niestety nie to samo... i co teraz? jest instrukcja ale do testu owulacyjnego

Truskawczka dzięki za pocieszenie. Nie potrafię tych emocji opanować. Niestety takie jest życie, że jedni się starają i ciężko im spłodzić dziecko, a inni głupio wpadają. Mam nadzieję, że dla ciebie i dla mnie historia zakończy się pozytywnie.

Gość Trusskaweczka
Zestresowana uwierz jak dasz na luz bedzie Ci lzej... nie wpadniesz...!!! ja w to wierze..!!!! :) anetaa no to chyba musisz do niego jeszcze raz napisac...,chyba ze ci wysle dobre testy czyli ciazowe... musisz poczekac... chyba ze mozesz anulowac transakcje?

Gość anetaaaa20
teraz napisalam mu to Nie wiem czy niedowidzę czy nadal trwa nieporozumienie ale ja dalej nie widzę tu instrukcji dotyczącej tego co zamawiałam czyli testów ciążowych z tej aukcji http://allegro.pl/show_item.php?item=18697400 34 . kurde mam nadzieje ze chociaz wyslal te dobre

Gość anetaaaa20
zobaczymy, on juz ponoc je wyslal... no coz okaze sie jutro :) napewno zajrze jak zrobie test bo watpie zeby @ przyszedl ;p

Gość Trusskaweczka
Anetaa trzymam za Ciebie kciuki jutro.... i mam nadzieje ze sie odezwiesz...:) i za te testy tez... miemjmy nadzieje ze przyjda dobre... ja juz musze uciekac... do jutra... i nie steresuj sie bedzie wszytsko dobrze....:)

Gość anetaaaa20
Dziekuje Ci bardzo i spokojnej nocy życzę a przede wszystkim zebys była już w ciąży ;)

Gość anetaaaa20
hej... musze sie wstrzymac bo listonosz byl ale nie mial dla mnie testow ;p jak tam Truskaweczko?:)

Gość Trusskaweczka
Witaj.... to moze jutro dojda... oby.... bo nie pewnosc jest straszna...:) wiem znam to... u mnie chyba dalej to samo.... okresu brak czyli jest duzy plus... czuje sie dziwnie ale dobrze:) rano bylo mi nie dobrze ale moze mi sie tylko wydawalo bo wiesz jak to jest jak ktos chce miec dziecko i bardzo sie zaglebia to sobie szuka objawow... poczekam do piatku i powtorze test... ale ta niecierpliwosc mnie dobije... hehe... a jak dzis u Ciebie? testy doszly? jak samopoczucie? pozdrawiam

Gość anetaaaa20
hej :) probowalam teraz zasnac ale nie wychodzi ;p noo to mozliwe bardzo ze Ci sie udalo ;) wiesz co ja zaczelam wierzyc ze to pewnie po odstawieniu pigulek mi sie spoznia, duzo dziewczyn tu pisalo ze pierwszy okres dostaly normalnie albo spozniony 2-3dni(tak jak ja) a na kolejny czekaly wiecznosc :) no mam nadzieje ze i ze mna tak bedzie, chociaz czuje zmeczenie i nagle jakies zachcianki ale moze sobie wkrecam tylko albo tez sprawka hormonow,nie koniecznie od ciazy ;] no nic, jutro mam nadzieje zobaczyc 1 kreske ;)