Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata98252565+2

seraxat a zamiennik

Polecane posty

Gość beata98252565+2

witam, miesiac temu dostalam zamiennik seroxatu a mianowicie Paroxinor, powolutku ale systematycznie coraz gorzej sie czułam, ale przez ten czas składałam na pogode i rozne inne czynniki, az zaczely pojawiac sie lęki.... Wrociłam do seroxatu, powiem tak od 4 dni biore znowu po 20mg, leki sie zmniejszyly, ale po wzieciu tabletki puls mi podskakuje tak do ok 100 i juz sama nie wiem czy organizm musi sie przyzwyczaic znowu do seroxatu czy dzieje sie cos złego..... Dopuki nie zgodzilam sie na ten zamiennik moje samopoczucie bylo rewelacyjne.... Czy to wroci wszystko do normy??? jestem przerażona ze ta choroba znowu do mnie wróci......

Gość beata98252565+2
lekarz kazał brac seroxat, porobilam podstawowe wyniki i jest wszystko ok, takze juz sama nie wem

to idz i powiedz mu że dziwnie się czujesz po tych lekach,może poprostu ci nie podeszło,ja nie raz miałam tak dobrane leki że przesypiałam cały dzień ale tak być nie powinno a mimo tego lekarz kazał je brać,poszłam do innego i odrazu je odstawil,skoro odczuwasz jakiekolwiek zmiany w twoim samopoczuciu to idz do lekarza i wszystko mu powiedz,sam będzie wiedział co zrobić,ewentualnie mień lekarza

Gość beata98252565+2
mi głownie chodzi o to czy ten zamiennik mogl wogole na mnie nie zadzialac, jak wrocilam do seroxatu to leki sie zmniejszyly. ale czy to wszystko znowu wroci do normy, zamiennik bralam miesiac, a seroxat teraz 9 dzien

Gość ;pokmjnyh
czy to mozliwe zeby tak sie dzialo?? ze zamiennik nie dzialal, a teraz na nowo trzeba czekac na efekty seroxatu??