Rossi* 0 Napisano Październik 25, 2011 czy ktoras z was z taką anomalia miała z tym problem? czy to prawda ze trudniej zajsc w ciaże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja mam tyłozgięcie Napisano Październik 25, 2011 i nie miałam problemów z zajściem w ciążę.To raczej nie ma nic wspólnego.Zaszłam w 3 cyklu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Październik 25, 2011 acha to fajnie, bo słyszałam bardzo różne opinie.A staramy sie juz pare cykli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KASIULA NR 2 0 Napisano Październik 25, 2011 Na pewno nie ma to nic wspólnego, ja dowiedziałam się o tej "przypadłości" dopiero przy drugiej ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja mam tyłozgięcie Napisano Październik 25, 2011 http://babyonline.pl/ciaza_i_porod_zdrowie_artykul,5574.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Październik 25, 2011 to mnie troche pocieszyłyscie, bo słyszałam juz opinie ze tylko pewne pozycje zadziałają , a cykle mam regularne 26 dniowe i narazie nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja mam tyłozgięcie Napisano Październik 25, 2011 Ja nie przykładałam wagi do pozycji.Kochaliśmy się tak jak chcieliśmy.Najczęściej klasycznie bo tylko tak mam orgazm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Październik 25, 2011 to pocieszajace,a kochaliscie sie czesto?ginekolog powiedział mi ze mam probowac od 9 dnia cyklu codziennie do 15 dnia, ale to chyba nierealne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja mam tyłozgięcie Napisano Październik 25, 2011 Na pewno nie codziennie!!!Najlepiej co drugi dzień.Chociaż ja to się kochałam kiedy miałam ochotę.Oczywiście w tym 3 cyklu bo wcześniej to wariowałam:)W 3 cyklu sobie odpuściłam i kochaliśmy się bo mieliśmy ochotę a nie tylko po to żeby spłodzić potomka.Udało się:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Październik 25, 2011 a przy moim 26 dniowym cyklu , w jakie dni najlepiej probowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja mam tyłozgięcie Napisano Październik 25, 2011 Wychodzi że owulację masz około 12 dnia cyklu.To zacznij 8-9 dnia potem 11 13. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Październik 25, 2011 probowalismy juz 13 dnia i 9 i nic w tym cyklu 10 dnia i narazie czekam, ale pewnie nic z tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja mam tyłozgięcie Napisano Październik 25, 2011 Troszkę wyluzuj-to cenna rada:).Nie myśl ciągle o ciąży,o tym czy zaszłaś,kiedy miałaś płodne...Wiem łatwo się mówi ale mi pomogło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Październik 25, 2011 wiem, wiemale lata lecą a nie jestem juz najmłodsza i do tego myslałam ze tyłozgiecie to kolejna przeszkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość No to gratulacje Napisano Październik 25, 2011 A miałaś monitoring?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rossi* 0 Napisano Październik 25, 2011 nie wiem , ktorej pytasz ale ja nie miałam.Ginekolog powiedział, ze wszystko jest w porzadku i nie powinnam miec problemow przy regularnym cyklu, ale no nie wiem jakos nie wychodzi juz od pół roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ty zasssssssssssssssss Napisano Październik 25, 2011 laska:O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ile masz lat???? Napisano Październik 25, 2011 partner sie badal? pol roku to nie tragedia do roku czasu masz czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prinzka_zlosnica 0 Napisano Październik 25, 2011 Przy tylozgieciu macicy najlepsza jest pozycja "od tylu". To moze ale nie musi utrudniac zajscia w ciaze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach