Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bianca_29

niezdecydowany facet

Polecane posty

Gość bianca_29

Mam dośc dziwną sytuację. W czerwcu rozsta lam się z mezczyzna. Mineło lato i zobaczyłam go na ulicy z dziweczyna, potem kolejny raz i kolejny. Od tygodnia atakuje wrecz mnie esemesami ze chce do mnie wrocic i ze to pomyłka , to nasze rozstnie. Ja sie juz pozbieralam, ale on takie rzeczy wywleka w tych esemesach, ze zaczynam tracic grunt pod nogami i zatsanawiam sie czy nie dac mu szansy. Boje sie ze ja sie z nim spotkam i we mnie na nowo odzyja wspomnienia a on sie tylko przekona ze moze jednak ja to pomylka i mnie zostawi. Kusi mnei spotkanie i paralizuje strach przed nim wiec nie wiem sama co robic. moz ejakis zimny prysznic.

Ja sie juz pozbieralam, ale on takie rzeczy wywleka w tych esemesach, ze zaczynam tracic grunt pod nogami" czyli łykasz, :) dobry objaw na wzorowego Pelikana :)

Dobre to są odgrzewane pierogi a nie związki :classic_cool: Faceta pewnie tamta zostawiła i nagle sobie o Tobie przypomniał i ochy i achy? Daj sobie spokój dziewczyno-szkoda czasu by go zmarnować drugi raz.

Gość bianca_29
na razie nie odpowiedzialm na zadnego z esesmesow, bo nie wiem co pisac. Ale takie mialam przeczucie, że stara sie byc mily. A przed zerwaniem byl opryskliwy i ciagle sie czepail mnie. A teraz pisze tak jak wie ze lubie. stara i durna jestem jednak. Dziekuje dziewczyny.

Pewnie ma póki co kogo zabolcówać i sobie przypomniał o Tobie.Myśli"napiszę do byłej,poudaję miłego i się mi rozkraczy" :classic_cool:

Gość bianca_29
Pewnie tak jest. Zreszta nie raz mieleismy "przerwy " w zwiazku i zazwyczaj kiedy juz nie moglam zniesc jego opryskliwosci to potem on prosil abym wrocila. Tylko nidgy w miedzyczasie nie mial nikogo. a tareaz ja osobiscie na nich wpadlam kilka razy na ulicy. Nie doslownie, bo widzialm z pewnej odleglosci, ale widzialam ze byli raczej para.

Tylko nidgy w miedzyczasie nie mial nikogo. " wiec teraz skoro juz wiesz że to "raczej para" masz wielki dylemat, czy znowu po raz 578 wrócić?

Gość bianca_29
Bo to dziwne, ze zyc z nim bylo trudno, ale bez niego brakuje mi emocji. Tak jałowo sie mieszka samej, nawet mi sie nie hcce szukac nowego faceta.

To wracaj do niego jeszcze z milion razy,później się obrażaj za jego oryskliwość i chamstwo i znów wracaj.Może Ci kiedyś przjebie aż klepki Ci wrócą na właściwe miejsce :O