Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka jestem

Czy wierzycie w hipnoze?

Polecane posty

Gość kobietka jestem

Ostatnio kobieta psycholog zaproponowała mi hipnoze, czy wierzycie w cos takiego?

Gość kobietka jestem
Straciłam prace i popadłam w depresje , psycholog zadał mi pytanie czy chciałabym sprobowac hipnozy. Powiem szczerze ze jakos w takie rzeczy nie wierze, a jednak czesto sie słyszy o hipnozie ktora rzekomo wyciaga z czlowieka najmroczniejsze tajemnice i ktore pomagaja rozwiazac aktualny problem.

Gość kobietka jestem
to jest psycholog bezpłatny nie płace jej nic za sesje, ogolnie mam problem z samoakceptacją i pod tym katem chciałą preprowadzic hipznoze zeby sie dowiedziec gdzie jest przyczyna.

Gość kobietka jestem
Z sexem nie mam problemu, raczej z kontaktami z innymi ludzi . Np w pracy jestem mało pewna siebie

Gość kobietka jestem
Poczucie wlasnej wartosci straciłam zanim go poznałam.

chodzisz do psychologa i pytasz na forum jakie sa jego zamiary wzgledem twej drogi do zdrowia psychicznego i znalezienia pracy przy jednoczesnym braku samoakceptacji...? Jacek?! hop hop!

Gość kobietka jestem
nie w sprawach damsko meskich mam porblem tylko w sprawach kolezenskich i ze wspolpracownikami.

Gość kobietka jestem
czizas Przeczytaj pytanie jakie zadałam w temacie Czy wierzycie w hipnoze a nie jakie sa jego zamiary. To kobieta i napewno nie lesbijka wiec nie chce mnie wykorzystac pytam tylko czy wierzycie w hipnoze?

Gość ponnnnuuu76
Hypnoza jest bardzo dobra pomoze. jednoczesnie niech zrobi regresing, czyli wprowadzi Cie do poprzedniego zycia. To nie jest sprawa wiary a niewiedzy!

Gość aja-to
wierzę we wszystko oprócz miłości kobiety

Gość kobietka jestem
otulona_snem cos w tym jestem powiem szczerze, tylko ja jestem taka osoba ze watpie czy sie dam zahipnotyzowac bo jakos mi sie wierzyc w to nie chce. Czy zostaliscie kiedsy zahipnoztyowani przez jakiegos lekarz, czy cos takiego wogoly istnieje. Przegladam filmiki na yutueb jak ludzie dostaja w trakcie takiej hipnozy orgamu, lub mysla ze sa dziecmi. Wydaje mi sie ze to sciema na potrzebe filmu i ze im zaplacono. Tak jak z tymi uzdrowicielami

Gość kobietka jestem
ponnnnuuu76 widze ze masz pojecie o tym jakiekolwiek mzoesz mi cos wiecej powiedziec na ten temat?

Przeczytaj pytanie jakie zadałam w temacie sorry nie zauwazylam ze sie go trzymasz z kazdym kolejnym postem

Gość kobietka jestem
czizas Odpowiedam na pytania innych zeby nie poczuli sie zlekzewazeni, ale cały czas kontynuuje watek hipnozy.

Gość kobietka jestem
otulona_snem szczerze mowiac u mnie to raczej matka budowała cały czas napiecie w domu nie chce tutaj sie rozpisywac bo nie o tym temat. Ale ciezko mi zwlaic wine na rodziców, teraz jest wszytsko ok ale kiedy było strasznie nieciekawie

Gość otulona najlepiej niech
wypuka szczerego obojgu by się to przydalo tylko co na to jego żonka :D:D:D

Gość kobietka jestem
otulona_snem to twoja intuicja ci tak podpowiada czy poporstu troszeczke wiedzy nabylas w tym temacie :)

Gość aja-to
wierze bo jezeli dali sie zahipnotyzowac jpii donaldowi jarkowi palikocie pawlakowi a pjn to coś w tym musi być

Gość pooonnnuu76
To bardzo proste. Polozysz sie zrobisz kilka glebokich oddechow wyluzujesz sie. Potem ona bedzie Ci trzymyc koncowke olowka przed oczami. Powie ja licze od 20 do jednego, gdy skonczy bedziesz w stanie alfa, lekki tnance. Bedziesz swiadoma wszystkiego. To fajna rzecz.