Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaaaaa1983

Uderzylam go - zrobil mi pieklo...

Polecane posty

Gość nikaaaaa1983

Wiem, ze nie powinnam... ale doprowadzil mnie do takiej granicy wykonczenia psychicznego, ze nie moglam sie powstrzymac. Nie uderzylam go mocnao, tobylo z otwartej reki w policzek, ale naprawde nie mocno.... Za to ja dostalam z piesci tak, ze az zrobilo mi sie ciemno przed oczami. Wtedy zaczelismy sie troche szarpac i zlapalam szklane wody i oblalam go. Wtedy on zaczal wlewac wode do flakonu i lac na mnie i po calym domu. Rozlam moze z 50 litrow wody. Potem zlapal moje wszystkie buty, kurtki i wlozyl do zlewu, odkrecil wode.... Potem poszedl do sypialni zabral moje wszystkie rzeczy i wrzucil pod prysznic... Wszystko bylo mokre, sprzatalam pol dnia. On trzasna drzwiami, wyzwal mnie od najgorszych k.... na swiecie. Zabral mi tel, modem, pieniadze... i zostawil z 2 letnim dzieckiem... Wrocil wieczoram i kazalam mu w'''''ac. Zrobil jeszcze awanture, bo powiedzialam, ze wynosil sie do tej wiedzmy jego mamusi, na co rzucil sie na mnie i zaczal dusic. Do tej pory trudn mi przelknac cokolwiek. Juz 2 dzien spi sobie gdzies, a ja siedze w pracy i cala sie trzese.... Jestem najwieksza idiotka na swiecie. ...

Gość tez mam takie wrazenie
trudno sie nie zgodzic

Gość o jaaa
też kiedys uderzylam swojego a on mi oddal... z tym, że ja wiedzialam ze jak ja go uderze to on mi odda.

Gość o maj god o maj god
💤

Gość baśka mi ukradła nicka
Awantura "na dyngusa" hehe.

Gość hskja
Dzieciaki nie powinny się chajtać!!!!

masakra trzeba było go do kibla wrzucić i spóścić wode!!!!!!!!!!

Gość 12345u473490
fajna napierdalanka:)

Gość masakratorka
Ty jesteś idiotką???Kobieto!Niech idzie i nie wraca!!!!To furiat!Dodrze nie będzie...

Gość 12345u473490
dajcie spokoj przeciez ona sie teraz martwi gdzie on biedaczek spi hjahahahah

Gość masakratorka
No właśnie.

Gość zwykly facet0
kobiet sie nie bije- kvrwy jak najbardziej. Wiele bab ma zle mniemanie, ze moze robic co im sie podoba bo facet nie odda. Jak widac, czsem oddaje. A ze baby sa slabsze to ich problem, trzeba mierzyc sily na zamiary.

Gość james m
matko, ale patologia :/

Gość Urughaijka
Bez sensu, ja bym nie mogła być z takim facetem, mój poprzedni tez był trochę taki, nie miałabym do niego szacunku i z sexu by nic nie wyszło ;/ bez sensu! Wybacz, że będe szczezra, ale nie wiem jak mogłas z nim dziecko sobie zrobić;/