Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna babka z forum

Ciuszki dla dziewczynki ostatnie godziny

Polecane posty

Gość o masakraaa
masakra kobieto myslisz ze ktos Ci kupi te szmaty??te ubrania sa naprawde okropne..

Gość valkiria742
a moze masz cos innego>

Gość o masakraaa
no widac jak kupuja u ciebie ze jzu od miesiaca masz ciagle te same ubrania na aukcji... moze i jest stan dobry ale te ubrania to przezytek, ani to modne ani ladne, wygladaja jak z dawnych lat teraz sie nie ubiera dzieci w takie cos.. oblesne sa naprawde;/ jak z poprzedniej ery;|

Gość o masakraaa
no tak wystawilas 7 dni temu , i tak robisz caly czas juz od miesiaca gdzies.wystawiasz konczy sie aukcja nikt nie kupuje i na nowo wystawiasz.caly czas Cie tu widze wczesniej jeszcze mailas kurtke zolta ale ktos ja kupil bo jako jedyna rzecz byla normalna.kupilas to w zeszlym roku??gdzie w lumpeksie?? bo na pwno nei w sklepie hahahahaahahahah

Widzę że jesteś kiepsko zorientowana bo wcześniej miałam zupelnie inne ciuchy które się sprzedały a te wystawiłam po raz 1. Nie sprzedaje ciuchów zakupionych w lumpeksie, sprzedaje te które sama kupiłam i są w stanie idealnym albo bardzo dobrym. Masz jeszcze jakies pytania? :)

Gość o masakraaa
hahah takie kity to ty mozesz sobie wciskac:D nie wystawilas ich pierwszy raz ciagle je wystawiasz.nikt nie kupuje u ciebie bo masz badziew.teraz po skonczeniu licytacji pewnie znowu wystawisz to samo.

Gość o masakraaa
jesli nie ma tu ubran z lumpeksu to powiedz gdzie kupilas ta spodnieczke jeansowa?ona jest z materialu takiego jak keidys robili spodnie jak z lat 80

Gość o masakraaa
hahah nie masz jak sie wybronic spierdalaj z tymi szmatami i tak tego nikt nie kupi zapisalam sobie twoja strone z allegro i zcekam az po zakonczeniu licytacji znowu wystawisz ten sam badziew haha