Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś dziwnego

facet odmówił seksu - o co chodzi?

Polecane posty

Gość coś dziwnego

Od 3 miesięcy spotykam się z pewnym facetem. W sumie jeszcze nie wiem, do czego to wszystko dąży, ale jest miło i bardzo pociągająco. Przespaliśmy się ze sobą jakieś 3 tygodnie temu, fakt że po pijaku i jak chciałam trzeci raz to dał do zrozumienia, że wystarczy. Pomyślałam, że pewnie chłopa nieźle wykończyłam, więc luzik. Ale ostatnio był u mnie, akcja się zaczęła i jak chciałam wstać po gumkę to ... on mnie zatrzymał i odmówił seksu. Nawet nie muszę mówić, jak beznadziejnie się poczułam. Oczywiście próbowałam wyciągnąć z niego o co chodzi, ale się nie dało. Napisał mi potem, że ostatnio czuje, że coś z nim nie tak. Ktoś ma pomysł o co chodzi? Ja się chyba teraz nie dam nawet dotknąć, tak się czuję zażenowana :/

Gość Zakochana . . .
Może coś mu się stało z penisem, optarł go sobie albo dostał uczulenia od gumek. Może nie ma ochoty, bo ma problemy... Może boi się ciąży lub przywiązania do Ciebie... Powodów może być z milion... Spróbuj z nim delikatnie pogadać, wytłumacz jak Ty się czujesz... Jeśli nie będzie chciał w ogóle gadać i będzie się złościł to odpuść. . . Pozdrawiam

Gość coś dziwnego
Dzięki za odpowiedź. Wiem, że może być milion powodów. Męczyłam go chyba z pół godziny pytając o co chodzi, ale się jakoś przyblokował i nie chciał powiedzieć, coś przebąknął, że zmęczony jest :/aż się poczułam się jakbym to ja chciała go wykorzystać i molestować, masakra! Może problem tkwi w jego przeszłości, nigdy o niej nie rozmawialiśmy, chociaż obydwoje jesteśmy po przejściach. Chyba na razie zostawię to tak jak jest (bo głupio mi zaczynać ponownie ten temat) i zobaczymy jak będzie. Tylko boję się momentu, kiedy znowu będzie miało się coś wydarzyć między nami...

Gość Garooo
Jeśli nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o pieniądze....

Gość Zakochana . . .
mój też często odmawia... Też bardzo źle się czuje po takiej sytuacji...

Gość coś dziwnego
A Twój jak to tłumaczy? Długo jesteście razem? Kurcze, co jest z tymi chłopami! Nigdy nie sądziłam, że mnie coś takiego spotka ;-) w szczególności na początku znajomości, kiedy chemia jest ogromna.

Gość vvvvvvxxx56
Pomyslal o zonie i tyle!

Gość coś dziwnego
No raczej żony lub dziewczyny, o której zapomniał mi powiedzieć, to nie ma, bo byłam z nim ostatnio na rodzinnym weselu. Chociaż fakt, że nie poznałam jeszcze jego znajomych....

Gość lizaaoaany
To proste. Też tak kiedyś miałem. Za nim do ciebie wpadł był jeszcze u innej i nie miał już ochoty. Do tego nie wytarł jeszcze małego i miał sperme w majtkach nie wspominając o dyskomforcie oblepionych i cuchn ących jajek.

Gość coś dziwnego
Dzięki za pocieszenie. Obrzydliwe...

Gość wujek dobra rada...
Pewnie załapał od Ciebie jakąś infekcję na członku.

Gość coś dziwnego
Bardzo śmieszne, nie ma jak dojrzałe i konkretne odpowiedzi...

Gość krzysiekrysiek
czesto odmawiam, ale to nic nie mam wspolnego z osoba np. lubiej bardziej nad ranem niz wieczorem

Gość donnerski
spróbuj się myć dokładniej - powinno pomóc

Gość vcwxvcxvwcvv
normalny zdrowy facet nigdy nie odmawia i zawsze ma ochote na seks