Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabbama

nie wiem czy dobrze robie

Polecane posty

Gość sabbama

no i koniec on dopiero uwierzyl ze to koniec chodz sam tego chcial wczoraj jak uslyszal na wlasne uszy ze mam mieszkanie juz zalatwione i serio sie wyprowadzam to posmutnial jakby wczesniej nie docieralo czy czuje satyfakcje? nie mysle ze wiem juz czego chce a czego nie chce wiem ze z nim nie bede miala poczucia ze jestem kochana ta jedyna wyjatkowa dlatego nie zrobie nic by zmienic obecna sytuacje zaproponowalam na pozegnanie zebysmy cos fajnego zrobili wymyslil idziemy na mecz i kolacje mam nadzieje ze on na nic nie liczy a moze cos jednak by zmienic?

Gość sabbama
:-) ale serio ja nie wiem co zrobic doradz

Gość sabbama
no wiem ale emocje emocje prosze ustosunkujesz sie?

on na nic nie liczy Napisz na co ty liczysz proponując jakieś bezsensowne pożegnania. Facet posmutniał, bo straci: - darmowy seks - kucharkę, - sprzątaczkę - będzie musiał sam płacić za lokum Niepotrzebne skreślić.

Gość sabbama
nie bo to jego mieszkanie kucharkę nie bo sam gotuje i to dla mnie sex od 2 miesiecy nie uprawiamy sprzataczke nie bo razem sprzatamy pytam bo nie wiem czy zostawic to tak jak jest zamknac temat i isc w swoja strone?

Gość to naturalne bo cos sie
kończy wiec nie dziwne ze może pojawić sie smutek czy radość u kogoś zależy czy bardziej optymista czy pesaymista i jak podchodzi do jakiejs sytuacji

Gość sabbama
ale sluchajcie ja sie zachowywalam kiepsko w stosunku do niego okazalo sie po tym jak mnie zostawil bo juz podobno nie mial sil ze jestem chora lecze to od 3 tygodni jak sie rozstalismy i jak biore leki jest o niebo lepiej on lazi jakis taki dziwny mowi mi na zlosc chyba zeby jaks kolezanka dupe mu jakas zalatwila jest zazdrosny o to ze rozmawiam z takim kumplem itd

Gość amasz
a to ta, co jej wyszly zaburzenia hormonalne, wylecz sie W SAMOTNOŚCI

okazalo sie po tym jak mnie zostawil Ten KONIEC nastąpił dużo wcześniej, więc o czym tu dyskutować. Jak masz wyrzuty sumienia z powodu swojego zachowania to możesz go przeprosić. Wiele par nie rozstaje się w przyjaźni i jakoś nikt od tego nie umarł. Taki lajf.

Gość sabbama
e tam pytam sie ludzi ktorzy nic o nas nie wiedza