Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadżerka_88

mam dużą nadżerkę

Polecane posty

Gość nadżerka_88

sluchajcie ostatnio byłam u gin. wykryła mi dużą nadżerkę, powiedziała, ze nie bedzie tego wymrazac dylko dała mi 3 rodzaje globulek: pimafucin, albothyl i cicatridine, mam stosowac jedno po drugim, mysliscie ze to pomzoe ...bez wymrazanoia

Gość nadżerka_88
wiem, ze jestem upierdliwa, ale troche sie stresuje, bo wiem , ze nadzerka moze sie przemienic w komorki rakowe, a moje kumpele mialy wymrazana...

Gość nadżerka_88
dzieki Aga, kurde moze panikuje, ale wszyscy gadaja, ze jest niebezpieczna

Gość Kaska kakakaka
ja mialam wymrazana, wolalam pozbyc sie tego dzidostwa, moja mama miala kiedys wypalana

ja wiem ze lekarze nie za bardzo chca wymrazac kobietom ktore nie rodzily boja sie jakichs zrostow na szyjce moj lekarz tak mowil powiedzial ze jest nadzerka ale ona w niczym nie przeszkadza trzeba robic cytologie regularnie, jak wynik jest ok to wtedy zostaw ja w spokoju jesli wynik jest nie ok, to wtedy bierz sie za wymrazanie tak logicznie w sumie ;)

Gość ja miałam sporą
ale powierzchowną nadżerkę. Po ciąży lekarz mi ją leczył Solcogynem (dwie aplikacje) i ładnie się wygoiła. Zniknęła całkiem a wraz z nią stałe upławy i częste infekcje oraz dyskomfort podczas seksu. Jestem zadowolona z efektu leczenia.

Gość nadżerka_88
acha nie wiedzialam o tych zrostach...ale tez slyszlam ze teraz sie odchodzi od wymrazania

no ja pamietam ze tak mi lekarz mowil ze wlasnie kobietom ktore nie rodzily wola unikac wymrazania bo pozniej moga byc problemy z szyjka mowil ze czekaja az kobieta urodzi i pozniej ewentualnie wymrazaja

Gość do autooorki
widzicie, ile lekarzy tyle opinii ja zkolei przed ciazak mialam wymrazana, bo moja lekarka mi powiedzial,z e przed ciaza lepiej sie wyleczyc, poiwedziala, tylko ze wypalanie jest niebezpieczne, dla kobiet ktore nie rodzily i planuja zajsxc w ciaze

Gość madzia madzia madzia
ja z kolei mialam tez solcogynem i gynalginem leczona, ale niestety nie udalo sie wyleczyc, bo byla za duza. i tez lekarz powiedzial, ze lepsza bedzie krio, skoro nie rodzilam. po zabiegu bylo ok, tylko mialam dosc dlugo spore uplawy i wtedy trudnosc z utrzymaniem higieny, czulam sie tam ciagle mokra. poza tym ok. polecam w tym okresie rekonwalescencji po brac lacibios, stosowac wkladki i czesto je zmieniac i podmywac sie dobrym plynem - takim z kw. mlekowym najlepiej.