Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zalamana444

brak przyjemności z seksu

Polecane posty

bardzo prosze o powazne potraktowanie sprawy i o wpisy osob ktore naprawde chca pomoc.. jestem z moim chlopakiem od 3 lat. kochamy sie od 2 i szczerze mowiac seks nie sprawia mi przyjemnosci.. czasami boli. ogolnie raczej nic nie czuje.. nie wiem co jest powodem. radosci nie sprawia mi zaden seks.. oranlny ani dopochwowy ktory nawet czasem boli. unikam seksu jak moge poniewaz nie jest dla mnie niczym fajnym na czym on cierpi poniewaz ja nie chce sie kochac i czasem mamy miesieczne przerwy. nie wiem co robic.. to raczej nie jest normalne. prosze o pomoc :(

Gość marietttaaaaa343454
Perwersja ma rację. Może spróbuj sama sprawdzić co sprawia Ci przyjemność i potem pokierować tak facetem żeby robił to co lubisz. W ogóle to lubisz dotyk swojego chłopaka albo jego pocałunki?? No i czy coś Cię podnieca? - jak oglądasz gorące sceny erotyczne to podniecają Cię czy nic nie odczuwasz? Nigdy nie masz ochoty na sex???

no nie sprawia mi to przyjemnosci. ani jego pocalunki ani nic. dodam ze to moj pierwszy. jest idealnym mezczyzna tylko seks nam nie wychodzi.. znaczy on jest zadowolony ja nie ;/ zawsze po stosunku czuje ulge ze to juz koniec. nie masturbuje sie bo mi to tez nie sprawia frajdy.. nie potrafie tego. jedyne co lekko mnie kreci to sceny erotyczne. wtedy faktycznie czuje sie lekko podniecona.. no i po pijaku. ale nie chce byc caly czas pijana .. nie mialam w zyciu orgazmu :(

Gość fgdfgsd
MAM TAK SAMO!! tzn. podniecam się itp ale gdy dochodzi do stosunku.. nic ale to nic nie czuje i ie wiem w czym jest problem.. nie potrafie sie amsturbowac nie sprawia mi o przyjemnosci.. a chcialabym 'czuc to uniesienie' i nie wiem czy to przejdzie czy jak?

Gość papas
Nie wierze w to że nie masz łechtaczki, (arabka czy co?) więc musisz coś czuć, choćby nieprzyjemny drażniący dotyk, przeczulony, to by wskazywało że seksualnie jesteś niedojrzała i jeśli chcesz powinnaś się nauczyć właściwego odbioru wrażeń z tego miejsca, dla dobra związku. Pozostają do wyboru trzy opcje. Nauka własna, z partnerem, lub dobry seksuolog. Druga opcja najprostsza jeśli masz pewne minimum, czyli rzeczywiście dobry kontakt z chłopakiem, warunki żeby to robić lokal i te sprawy, potrzebna jest intymność i oparcie psychiczne coby sobie gorzej nie zaszkodzić, dalej to już prosto, nieskrępowana rozluźniona atmosfera jakiś akceptowalny przez ciebie erotyk, (wystarczy sam napalony ale na razie nie realizujący swoich potrzeb chłopak?) odrobina winka i stary przyjaciel kobiet wibratorek, dalej już wiesz? nie możliwe żeby nie zadziałało! zawsze działa! tylko się nie przyzwyczaj do sztucznego Wacka prawdziwy ma być! PS w czasie studiów niektóre sobie wygadzały elektryczną szczoteczką do zębów tylko owijały końcówkę watą, szerzyło się to jak zaraza, ciężko potem z tego zrezygnować a facet nie jest w stanie zapewnić takich doznań

Gość 4567123
Ja też tak mam, kiedyś zażartowałam do męże, że wolę zakupy od sexu bo dają mi więcej przyjemności. Nigdy nie miałam orgazmu, choć czasem czuję podniecenie.

Gość Maryjetta.
A moze jestes lesbijka a tego nie wiesz? Sprobuj wlaczyc filmik np masturbujaca sie panne i zobacz czy cie to podnieca.

Gość będę miła
raz za małe libido dwa problem jest w psychice jak 2 lata nic nie dały to idź do lekarza

Do ok 30 roku życia też nie miałam orgazmu...ale podniecenie czułam....za namową przyjaciółki wybrałam się do sexshopu...kupiłam cały zestaw zabawek ....i od tego czasu zawsze mam orgazm, choć zabawek dawno nie używam... :-))...

Gość Żonaty i rżnący
A jakie to zabawki? Łopatka, grabki i wiaderko?

Gość marta_wrr
a nie rzucił facet, też nie odczuwałam orgazmu i miałam włosy na brzuchu, teraz jestem lesbijką (tak mi się wydaje oczywiście)

Gość felicija
Moze ty w ogóle nie lubisz dotyku innej osoby? Ktoś już napisał tu, ze to może miec podłoże psychiczne. Idź do lekarza, może do psychologa?. Wyleczysz się i zobaczysz jak fajnie jest się całować:))

Szanowny Panie żonaty:-) Ze trzy wibratory i masa końcówek:-)....ale to bez znaczenia...od 5 lat nie są potrzebne :-)

Gość Szanowny Panie Wolny
Brad Pitt & Angelina Jolie

Gość Żonaty i rżnący
To nie rozumiem tego związku między zabawkami a orgazmem. Orgazm masz z zabawkami czy bez?

Gość hgfshgsgsd
ale kurcze ja tez mam tak to co z tym zrobic??????????? pomocy bo to jest straszne czekac na koniec seksu :(((

Teraz już z facetem...nawet z 5 po kolei :-) ale kiedyś nie miałam w ogóle...zabawki pomogły w poznaniu swego ciała, pobudzeniu, a przede wszystkim w ustaleniu,że mogę mieć orgazm itp...Kiedyś podobnie jak Autorka byłam załamana brakiem orgazmu , po głowie chodziły różne myśli,że może jestem inna itp....A dziś potrafię cieszyć się z sexu i czerpać z niego satysfakcję :-)

Wygląda na to, ze masz jakąś blokadę psychiczną. Zamiast wyrzucać pieniądze na zabawki, lepiej wybierz się do seksuologa. Pozdrawiam

nie wiadomo co może pomóc i co jest przyczyną. Źródło tkwi oczywiście w podświadomości. Myśle, że obawiasz się, lub odczuwasz jakieś negatywne emocje w stosunku do siebie albo swojego chłopaka. Musisz je przełamać. Pamiętaj, że nie ma lodołamacza który to zrobi w jeden dzień. Konsekwentie staraj się zmienić. Jak masz potrzebe to kup zabawki jak chcesz idz do seksuologa. Byćmoże stresujesz sięswoim życiem zawodowym, prywatnym nie wiem. Ważna może być dieta, ważna moze być aktywność fizyczna. Możę zrób coś szalonego coś co podniesie ci adneraline, niech on bedzie przy tobie - to was zblizy. Nie wiem skok na bungee, szybka karuzela, aqua park - zjedzalnie, paintball, lodowisko whatever :) podobno dla kobiet najważniejsze jest uczucie bliskośći z parnerem. Postaraj się więc nie tyle myśleć o seksie lecz starać się być z nim jeszcze bliżej, gdy się kogoś bardzo kocha seks to tylko dopełnienie miłości, ale podobno bo ja tego nie wiem i pewnie nigdy sie nie dowiem. Pozdrawiam.