Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusc sie z sasiadem

kto je przepisowe 5 porcji warzyw i owoców dziennie?

Polecane posty

Gość pusc sie z sasiadem

oraz ryby 2 razy w tygodniu ?

Gość Eeerrr...
Ja, a nawet wiecej niz 5,bo uwielbiam warzywa i owoce. Z rybami roznie, ale jem kurczaka. Ogolnie zdrowo sie odzywiam i sporo cwicze. ktos kiedys powiedzial, ze "jestesmy tym, co jemy" i w 100% mial racje...

Gość pusc sie z sasiadem
serio ? co np ? ja dzisiaj zjadłam tylko pół granata i troche sałatki gyrosa ale nie wiem czy sie liczy bo z majonezem ( kapusta, kukurydza,cebula,ogorki kisone)

Gość No to ja ..
Owoce jem co chwila Co wejdę do kuchni to banan, mandarynka , kiwi, sliwka co tam mam .. Warzywa na obiad i kolacje

Gość sdfghjkl
ja jem nieprzepisowe 5 porcji czekolady dziennie.Niestety.

Gość Eeerrr...
Na sniadanie platki z mlekiem i swiezymi owocami, na obiad i kolacje zawsze warzywa, w ciagu dnia przekaski w postaci owocow oraz swiezo robione mleczne koktajle z owocami. Jem tez orzechy, migdaly, slonecznik itp. - to zamiast chipsow i slodyczy.

Ja nie jem 5 porcji warzyw i owoców tygodniowo nawet, a rybę jem raz do roku i to max. A żyję i mam się nieźle.

Gość jak bys miala do wyboru
dobre jedzonko takie jak lubisz warzywa i owoce jakie chcesz albo fajnego faceta ale do jedzenia prawie nic i zero warzyw i owoców to co byście wybrały ? :)

Gość kwiatek z bajki
ja też uwielbiam warzywa i owoce i jem w każdej postaci. albo na surowo, albo gotowane, czasem pieczone, uwielbiam soki i koktajle...mmm...a do pracy zawsze biorę jakąś buteleczkę soku, najczęściej z Rabenhorsta, bo są ekologiczne i naprawde sycące:)))