Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klzn\fkalnbf

Anglia chce wystapic z unii...co to bedzie...

Polecane posty

Gość klzn\fkalnbf

ciekawa jestem co bedzie z milionem Polakow, z ktorych wiekszosc nie jest zarejestrowana...pewnie jak sie wyjedzie do Polski na swieta to juz sie nie wroci

Gość ptasiek nastroszony
jak to wystapic? to tak mozna? a jakby tak Polska chciala to co? zaraz by sie tu bratnia pomoc unijnych przyjaciol zleciala humanitarnie nad Warszawe?

Gość pisze do was z
Mnie zastanawia co innego. Wchodzę na onet, a tam PiS. Kto wygrał wybory?

Gość Eeerrr...
Mam nadzieje, ze tak sie stanie! Pelno tu Polakow mieszkajacych po pare lat, ktorzy nawet zdania po angielsku nie potrafia sklecic, ale przekrety jak najbardziej robic potrafia. UK nie ma wielkich korzysci z bycia w Unii, wiecej do tego dokladaja..

Gość ptasiek nastroszony
te milion polakow powinno sie po kolei do unijnych krajow przenosic by kazdy po kolei wystepowal z UE tak to polacy rozmontuja UE

Unia winna kryzysu? Ech, magister... tfu! Profesor ekonomii babeczki w kropeczki się zna ;) Anglia dostała największego łupnia z dużych krajów od kryzysu. Prognozy przedkryzysowe, że wyprzedzi Niemcy i Francję są już nieaktualne. Zresztą, oni w Unii są na pół etatu - inna waluta no i poza strefą Schengen.

Gość no niestety ale az 80%
anglikow glosowalo za tym, za duzo maja przyjezdnych, wiecie ze co miesiac przylatuje do anglii 700 dzieci z krajopw np. afrykanskich, ktos im kupuje bilety, leca pod opieka stewardesy, a potem nikt po nich nie przychodzi, one laduja w domu dziecka, a po 18-roku zycia szukaja pracy itp. anglia nie wiem co poczac z ogromna iloscia emigrantow, zaczyna bralowac domow, podobno maja cos zrobic z emerytami ktorzy maja domy po kilka pokoi i zyja sami,