Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ????????????

moje niespelna 7mc dziecko chce stac

Polecane posty

Gość ????????????

moja mamapostawila mi syna na stojaco w kojcu i stal tak dosc dlugo a ona robila mu zdjecia jak tutaj http://zapodaj.net/4001f1d4da85.jpg.html zrobilam wojne, mialam racje?? maly wstaje jak sie mu da palce zeby chwycil... ale nigdy tak dlugo nie pozwalalam, mam racje?

Gość może się zdziwisz ale synek
6 miesięczny mojej przyjaciółki sam chodził przy meblach. Nie uwierzyłabym, gdybym nie widziała tego na własne oczy. Starsza córeczka zaczęła chodzić jak miała niecały roczek. Więc półroczny synek był naprawdę ewenementem. Gdyby twoje dziecko nie chcialo stać, to po prostu klapnęłoby na pupę. Jeśli stał, to znaczy, że miał na to siłe i chęć

piękne oczy ma ta twoja córcia :)

Gość ????????????
to chlopak:)

to czemu podpisane DOMINIKA L?

Gość ????????????
bo przerabialam zdjecie a tak oznaczam zdjecia zeby nikt ich nie sciagal i nie dawal jako swoich:)

no to - piekne oczy ma twój syn :) Ok? A na maę się nie złość, bo gdyby syn nie był zadowolony z tego stania, to nie miałby takiej minki, tylko by się popłakał i klapnął na pupę :)

Gość ????????????
ale boje sie o jego nóżki:(

a niby z jakiego powodu? Ma jakąś kruchość kości? Jeżeli o cokolwiek masz się bać, to co najwyżej o kręgosłup. Nóżki ma przecież właśnie po to, żeby na nich stać. Podałam ci przykład 6 miesięcznego synka przyjaciólki. Miała go przywiązywać do łóżka, żeby nie chodził?

Gość oj wkurzona na maxa
ale zeby nie mial krzywych no i o kregoslup....

Gość mamamama26
nic na siłe ale nic niezabraniaj - jakby nie umiał albo niemial sił to by sie wywalił - ale ma wiec raz za czas może sobie postać - jeju niebądźcie aż tak nadwraźliwe na wszystko

Gość spokojnie...to tylko awaria
moja córka też stała w tym wieku przy barierce... nie ma w tym nic strasznego albo nienormalnego. Świadczy o tym, że dziecko jest sline i wystarczająco wytrzymałe by ustać :) Grubsze dzieci mają z tym problem i często takie wyczyny wykonują dużo później :)

Gość hhujikododododdd
trzeba być debilką żeby dawać zdjęcia swojego dziecka na forum matkę opieprzasz że dziecko postawiła na nogi a nie boisz się że na twoje dziecko moga teraz patrzec pedofile i jeszcze uważasz że podpisane zdjęcie nie pozwoli na skopiowanie go,mało się znasz i nie znasz technik w programach graficznych żadna normalna matka nie daje zdjęć swojego dziecka na fora zastanów się,co zrobiłaś.

synek mojej przyjaciółki ma już 23 lata, nie ma krzywych nóg, ani problemów z kręgosłupem :) Więc jeszcze raz - gdyby nie chcial stać, to by nie stał!!!

Gość ????????????
dzieki, uspokoilyscie mnie :) a nozki mu sie od ego nie pokrzywia?