Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandruśka-98-

Dzień galowy, lepiej w rajstopach czy bez?

Polecane posty

Gość sandruśka-98-

Przed 11 listopada mamy dzień galowy, dowiedziałam się teraz (zaczełam dopiero gimnazjum) że trzeba się ubrać na galowo tzn. bluzka, spódnica / sukienka, zastanawiam się czy jak przyjdę do szkoły to się przebrać w rajstopy (nie znoszę) czy tylko zdjąć skarpetki i kłaść buty na gołe nogi - jak radzicie?

Gość abcdefxyz
po pierwsze to nie lato,a po drugie do galowego stroju zawsze zakłada sie rajstopy, bo "na gołe nogi" nie wypada:)

Gość nie wiem jak u ciebie
u nas można być w rajstopach albo z gołymi nogami chociaż w listopadzie to chyba za zimno ;) za to na zakończenie roku szk. żadna z nas nie kładła rajstop.

Gość kaliszak33
Po pierwsze jak masz naprawde super nogi , czyli ladna karnacje czy rez po solarium to ja nie uwazam ze musisz miec rajstopy bo i tak przyciagna wzrok ale jezeli jednak uwazasz ze rajstopy ci sie przydadza to wybierz takie które beda wyglądały seksownie lecz bez przesady rajstopy maja to do siebie zreszta pończochy tez ze potrafia zamaskowac wszelkie niedoskonalosci ale ostrzegam ze facetom raczej nie podobają sie powyzej 30den bo noge ma byc widac ! A to jest ten wab na mężczyzn nie odkrywać do konca ale pokazac taka nuta sekretnosci ze cos widze ale nie do konca jak moja zona zaklada rajstopy powyzej 30 czyli 40 to mnie przestaje normalnie interesowac pyta potem jak wygladaja jej nogi tylko glupkowato przytakuje tak! Fajnie! Super! Chociaz z dobrych marek pewnie byscie coś znalazy ze grube 40 ale jednak jak 30 a potem najgorsza sprawa buty! Moja zona jak sie ubiera na wieczór to czasami mnie rozbraja i mi mowi! Taka moda kochanie! A ja se mysle to jedz do luwru bo nie wyjde nawet z toba, "w myslach" My tez gadamy o kobietach moze to was zdziwi ze nie chodzi zeby żona dziewczyna itp wygladala jak z holenderskiego okna ale chcemy zebyscie przestaly nosic baletki ktore sa mega nie kobiece i wygladaly zawsze skromnie czasem nie ale zawsze jak kobieta, sie rozpisalem ale jeszcze jedno nie chodzi o to ze macie chodzic na 2m szpilkach tylko jest mnostwo wyborów dla waszego obuwienia a wy take tzw talatojstwo wybieracie bleee i jeszcze raz blleee jak widzimy kobiete w ladnych rajstopach i potem nasze wzroki padaja na stopy to masakra!!!!!