Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirabelka***

Kombinezony TCHIBO - czy naprawdę takie rewelacyjne????

Polecane posty

Gość Mirabelka***

Poszukuję ładnych, CIEPŁYCH kombinezonów dla 3 moich dzieci. Lubię je ubierać podobnie, tzn. albo w jednej linii kolorystycznej albo jeden fason, wiecie o co chodzi. no i zastanawiam się, jakie kombinezony kupić. Pomyślałam, że może tchibo, ale muszę używane, bo nowych już nie ma :-O Kto miał te firmę? Warto dac około 150-200 zł. za uzywany??? :-O

Gość tchiolino;-)
jakie rozmiary nowych potrzebujesz

Gość tchiolino;-)
????????????????????????

Gość Mirabelka***
chuj cie to obchodzi

Gość tchiolino;-)
moglabym ci pomoc ale skoro chuj to nie

Gość ewelkannnn
wg mnie są bardzo fajne, nie ciężkie, wygodne, ciepłe, super sprawa jak ktoś chce dwu częściowy a do tego można połączyć i jest jednoczęściowy

Gość kurcze jakos caly czas mi sie
to kojarzy z kawa :-0 Czy firma , ktora robi kawe , moze robic dobre kombinezony ? :-0

Gość ulkasss
Kawę nie wiem jaką robią bo nie kupuję ale kombinezon mam dla syna z poprzedniego sezonu i sprawdza się super

Gość moim zdanie \m sa beznadziejne
i przereklamowane ludzie po prostu jak za kumuny sami siebie nakrecali i kupowali jak szaleni dla mnie one sa nie warte nawet 1/5 ceny miałam -widziałam dziekuje

A ja Wam powiem że warto dac wiecej kasy za kombinezon. Moja siostra wydała 650 zł i jest bardzo zadowolona- przynajmniej nie martwi się czy mały nie zmarznie bo jest bardzo ciepły- chroni przed wiatrem i przemoczeniem- także mały moze się wylegiwac na sniegu:) Dlatego polecam Ci kupic używany ale dobry i bedziesz miała pewnosc że małemu bedzie ciepło- to jest najwazniejsze.

Gość przesada na maxa
Chyba zgłupiałyście. 650 zl za kombinezon to niezły snobizm. Zastanów się na jak długo wystarczy taki kombinezon?

Gość ewelkannnn
oooo 650 zł bym nie dała, za tyle to będę miała 3 Tchibo :D a uważam że są idealne, nic im nie brakuje, nie ciężkie, wygodne, jakościowo dobre, pewnie że są lepsze ale na te drogie to mnie nie stać

Gość kurcze jakos caly czas mi sie
ale musze przyznac ,ze designe maja ladny:-) Ladne kolorki , wzornictwo, kroj ...

Gość jakas tam.,.
Mój synek ma ten kombinezon tchibo od zeszłego roku (mimo że mały sporo urósł to dalej jest na niego dobry;D) i muszę przyznać że jest wart swojej ceny.Śmiało może wariować w śniegu i wiem że nic nie dostanie się pod spód.W dodatku kurtka po upraniu (nie pamiętam jak to było ze spodniami) schnie szybko i nie schodzi z niej kolor ani nic.Naprawdę polecam.A też nie mogłam go dostać w sklepie więc zamówiłam go wpisując się na listę.