Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sara****

jestem strasznie zmęczona choć nic nie robię

Polecane posty

Gość Sara****

nic w ogóle mi się nie chce nawet oglądanie telewizji mnie nudzi powinnam się uczyć studiuje taki kierunek który mnie interesuje ale zabrać się za to mi się nie chce ostatnio nawet nie chce mi się umyć po prostu masakra jest ze mną nie mam doła ani depresji tylko po prostu lenistwo mnie tak ogarnęło że po prostu nie wiem co z tym zrobić zaczęło się od 1 klasy LO no i kurwa trwa nadal do tego moja "choroba" się pogłębiła

Gość boli mnie łeb
robiłas badania ?

Gość nhhhnnhnh
Ja też tak mam ale mam nerwicę lękową i może od tego,badania mam dobre wszystko ok:) dużo spię około 12 h dziennie ,medytuje (joga) od niedawna i staram się zdrowo jeść :)) ale mam tak samo jak ty

Gość zrób badanie na tarczyce
tsh. Tak może się objawiać niedoczynność. Ciągłe zmęczenie, senność, brak chęci do zycia, nawet stany depresyjne.

Gość boli mnie łeb
zwyczajne badania morfologia mocz tarczyca itd

Gość Sara****
nerwicy nie mam moja mama ma i ją dusi mi tam ze zdrowiem nic nie jest po prostu dupska mi się nie chce ruszyć jak coś zaczynam robić to po paru minutach odkładam bo zaczyna mnie nudzić

Gość sino
morfologię zrób, może masz anemię

Gość Sara****
co do tarczycy to mam wole obojętne i parę jakiś torbieli

Gość Sara****
anemii też nie mam

Gość anka 30
Witam moze ktos mi tez pomoże. mam 30 lat mam dwoch synow 4 i 5 lat. nie pracuje juz sześć lat.od jakiegoś czasu jestem ciągle zmęczoma, chce mi się spac nawet rano czuje się jakbym w nocy wykonywała ciężką pracę.nie mam na nic siły i ochoty.nie wiem co robić, jestem rozdrażnoina i wogóle brak mi sił.POMOCY

Gość gość
Na ulicy Podłęskiej w Krakowie w gabinecie Vitanea mają dobrych diagnostów. Ja przez wiele lat nie byłam w stanie się dowiedzieć skąd moje ciągłe zmęczenie i wahania nastrojów. Zdiagnozowali mnie dopiero tutaj, a winne były przywry i inne pasożyty, które nosiłam w krwioobiegu. Kontakt do nich jest na www.vitanea.eu W ofercie mają super precyzyjne urządzenia EAV Diagnostic, które wykryje każdą niepokojącą zmianę w organizmie i dokładnie zlokalizuje jej umiejscowienie.