Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukanaAna

Mój facet jest snajperem!

Polecane posty

Gość oszukanaAna

... wlasnie sie dowiedzialam, jestem zalamana, nie wiem co robic.

Gość może to leon zawodowiec
? :D

Gość Sara****
takim w wojsku czy na zamówienie?

Gość ania franiaaaaa
a moj jest złamanym chujem. wiec nie wiem co lepsze

Gość oszukanaAna
...w wojsku. W sumie wiedzialam o armi ale do glowy by mi nie przyszlo ze?moze byc snajperem. Nie wie kurva moze to normalne wojskowe stanowisko ale jak sobie mysle ze on po cichu z ukrycia strzela do ludzi to jakos nie widze naszej wspolnej przszlosci... ;(

Gość Sara****
po cichu będzie strzelał na wojnie ale prawdę powiedziawszy jeżeli by wybuchła jako snajper ma większe prawdopodobieństwo przeżycia niż saper czy piechota lub pancernik czy jak to się nazywa

Gość ania franiaaaaa
skoro jest żołnierzem to oznacza, że często wyjeżdża a wtedy rucha wszystko to co sie rusza. Te gnoje w mundurach tak mają. tak więc zerwij z nim jak najszybciej

Gość oszukanaAna
Mysle ze w afganistanie z talibami ruchac sie nie bedzie... ;) Nagorsze jest nie to ze sie o niego boje (choc poczytalam sobie troche i w historii zaden snajper nie przezyl w niewoli) ale to ze jesli nasze przyszle dziecko zapyta co robi tatus, to jakos ciezko powiedziec ze poluje na ludzi.... Gdyby byl saperem, kucharzem, czy zwyklym wojskowym kierowca, ale snajper?? Zastanawiam sie w ogole co nim kierowalo ;/

Gość eryeryer
Do Afganistanu nie pojedzie bo wojna się skończyła. Do końca roku zostaną tam sami ciapaci. :classic_cool:

Gość oszukanaAna
Pinezka Tobie to nie przeszkadzalo? Jak to tlumaczyl?

Gość ania franiaaaaa
Pojedzie bo komoruski przedłuzyl polski kontyngent wojskowy do 2014 roku, takze jeszcze 3 lata. A tam ma co ruchać bo tam kobiety też jezdza, wiekszosc powrotów tych palantow konczy sie rozwodem. Wyciagnijcie z tego drogie żony odpowiednie wnioski.

Gość oszukanaAna
slyszalam ze ludzie sie strasznie zmieniaja po misjach. konca wojny wcale nie widac... ehh kurde, czlowiek sie cieszy a tu taka wtopa ;(

Gość ania franiaaaaa
wracają ze zjebaną psychiką psychopaci, bo dla nich w obliczu śmierci rodzina przestaje mieć znaczenie, bo tylko zycie się liczy w takim zagrożeniu. Szkoda gadać

Do autorki topiku: Moj tez jest snajperem. Ma 40 lat. Pracowal w wojsku 20 lat na misjach w Iraku, Afganistanie i Okinawie. Czego sie dorobil? PTSD. :( Spotykamy sie od prawie dwoch lat, niestety trace nadzieje na dalszy zwiazek. On leczy sie, ma terapie indywidualna, grupowa i CBT. :(

Gość oszukanaAna
masz kogos w wojsku? ciekawa jestem, bo mi nie przeszkadza to ze on w armi, mundur mi sie nawet podobal, chodzi mi tylko o to jaka specjalizacje sobie wybral. to wlasnie jest dla mnie straszne... o misjach to nawet nie chce juz myslec, gdyby mial tam zginac albo cos... brrrr nawet nie dopuszczam takich mysli... ;/

Gość oszukanaAna
Mayor czytalam o tym, o zolnierzach z karbalii (obrona city hall) boje sie tego kurde... ale kocham go, po prostu nagle sie o tym wszystkim dowiedzialam i zupelnie mnie to przerazilo.. nie chce miec w domu rosliny ale pozbyc sie go tez nie chce... strasznie to wszystko zagmatwane

Gość ania franiaaaaa
Znam paru takich co byli na kilku misjach, według mnie psycha jest już totalnie zryta. Jeden np, który co chwilę wyjeżdża gadał w pracy wszystkich, że jego żona jest popierdolona bo grozi mu rozwodem, jeśli jeszcze raz pojedzie. Ja się babce w ogóle nie dziwię ale oni jak widać tak. W ogóle część tych gości jest już np po 2 rozwodach, albo mają żony a dzieci mają też z innymi.

Gość oszukanaAna
podnosze, moze jeszcze sie ktos wypowie...

Gość zielona pliszka
mój jest czołgistą.

Gość ania franiaaaaa
w każdym bądź razie od każej reguły są wyjątki na szczęście

oszukanaAna ...w wojsku. W sumie wiedzialam o armi ale do glowy by mi nie przyszlo ze?moze byc snajperem. Nie wie kurva moze to normalne wojskowe stanowisko ale jak sobie mysle ze on po cichu z ukrycia strzela do ludzi to jakos nie widze naszej wspolnej przszlosci... ;( Spokojnie, snajperzy zabijają świnie chodowlane na objad dla wojska :) A tak poważnie, strzelec wyborowy, to zwykły żołnierz, tylko ma inną broń na wyposażeniu.

Gość oszukanaAna
chyba to dopiero wyjdzie w praniu... ;)

Gość freiofhweio
Na jakiej kurwa Okinawie? :O II wojna światowa skończyła się prawie 70 lat temu :O

Gość freiofhweio
Mayor of London No kurwa na jakiej Okinawie? :O

ania franiaaaaa wracają ze zj**aną psychiką psychopaci, bo dla nich w obliczu śmierci rodzina przestaje mieć znaczenie, bo tylko zycie się liczy w takim zagrożeniu. Szkoda gadać Co ty bredzisz ograniczona dziewczyno? To, że twój jest zjebem, nie znaczy, że inni są tacy. Ludzie mają różną psychikę i różne motywy wyjazdu. Znam kilku żołnierzy, którzy byli na niemal wszystkich poważnych misjach - Jugosławia, Irak, Afganistan. Świetni ludzie, byli oficerowie GROM, ojcowie i mężowie. NIe mają żadnej zjebanej psychiki, powiem, że można na nich bardziej polegać, niż na przeciętnych facetach.

ania franiaaaaa Znam paru takich co byli na kilku misjach, według mnie psycha jest już totalnie zryta. Jeden np, który co chwilę wyjeżdża gadał w pracy wszystkich, że jego żona jest popie**olona bo grozi mu rozwodem, jeśli jeszcze raz pojedzie. Ja się babce w ogóle nie dziwię ale oni jak widać tak. W ogóle część tych gości jest już np po 2 rozwodach, albo mają żony a dzieci mają też z innymi. A może to ich żony są popierdolone i nie rozumieją, że oni dzięki misjom przywożą do domu więcej pieniędzy.