Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Telemelek

Spotkanie z rodzicami dziewczyny

Polecane posty

Gość Telemelek

Witam. Mam takie pytanie ponieważ dziewczyna z którą chodzę już miesiąc chciała żebym poznał jej rodziców. Czy zakup kwiatów dla mamy mojej lubej to stereotyp, przesada, czy mily upominek ? Jak wy to widzicie drogie Panie ? nie chcę wyjść na osobę, która na starcie będzie się podlizywała do rodziców dziewczyny. Z góry dziękuję za wasze opinie, doświadczenia. Pozdrawiam :)

Gość Mama Oliego
myślę że mamie ukochanej zrobi się miło.To nie wstyd być dżentelmenem :)

Gość wypasione kwiaty dla mamusi
a łyskacz la taty to dobrze zainwestowane pieniadze , pamietaj pirwsze wrażenie robi sie tylko raz

Gość hehihihahaa
zależy ile macie lat z tą łychą to tylko jak troche starszy jesteś:) ale kwiaty dla mamy zawsze na miejscu i nie denerwuj się zbytnio:) na luzie:)

i oczywiscie jesli to jest takie z oficjalnych spotkan np przy obiadku : ) wtedy to az wymagane jest dac taki prezent

Gość kwiatek koniecznia
Z alkoholem wstrzymaj się .Jeszcze będzie okazja .Kwiatek koniecznie i nie wypal z bukietem wielkości wagonu

Gość zgłupłeś
nie liż dup

Gość mój maly kochany mis;((
żadnych prezentów! ja i moj ex też poznalismy rodziców szybko no po 2 tyg nawet...na luzie, bez prezentów, a i tak go polubili :) bo nie był nadętym bufonem

Gość Telemelek
dziex za wszystkie podpowiedzi jednak skłonię się do podarowania kwiatków mamie zawsze to mile pierwsze wrażenie :) mam 28 lat i poważnie myślę o związku z moją lubą. Mama mojej dziewczyny jest księgową w korporacji, ojciec alkoholikiem wiec alko odpada :) Z byciem sobą nie mam problemów więc o to się nie martwie :) Milej nocki