Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posciel dla dziecka na allegro

posciel na allegro

Polecane posty

W sumie racja, ale nie bardzo mam sile na chodzenie po sklepach :/ A jakiego producenta wybralas, jesli moge spytac?

Gość ja mam i sie ciesze
ja mam pościel od nich i są super ekspres wysyłka i z jakości też jestem zadowolona, materiał jest mocny gruby. Ja ich polecam

o, fajnie :) Z ciekawosci, ktora masz? Mnie sie podobaja bialo-czarne owieczki...

Gość ja mam i sie ciesze
ja mam czerwone serca

Tez mi sie podobaja, tylko musza ladnie pasowac do wystroju pokoju itp. U mnie byloby zbyt pstrokato.

Od nich nie miałam nigdy ale miałam tego typu http://allegro.pl/posciel-dziecieca-120-x-80-producent-i1843909707.html i nie polecam bo rozmiar jest dziwny,niestandardowy i nie pasuje na kołdry nie pochodzące od nich a poza tym kiepska jakość. Polecam za tą pościel bo ma solidny ochraniacz który po wielokrotnym praniu wygląda jak nowy wciąż i bardzo ladne kolory są stale. http://allegro.pl/kubus-puchatek-disney-posciel-6-el-90x120-cm-i1890170897.html#gallery

Gość D.BillI
lepeij pomacać - ja dostałam taki komplet w owieczki i byłam zaskoczona jakością materiału - 'twardy', nieprzyjemny w dotyku - sama mam pościele o dużo milszej bawełny, niestety zmiękczaczy nie używam, więc cóż...

Gość wredna małpa27
ja polecam feretti ,pościel super. 3 komplety mam od 6 lata pościel wygląda prawie jak nowa :)

Gość needforspeed
a ja ikea są przyjemnie miękkie jak sie doda płynu do płukania :) ( niektóre matki nie dają ) ... i one nie mają w ogóle guzików ! są idealne . Mają ładne wymiary i śliczne żywe kolorki !