Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaateeriiinaaa

Codzienny seks?

Polecane posty

Gość kaaateeriiinaaa

Ja i mój chłopak mamy po 19 lat. Jesteśmy ze sobą rok. Bardzo się kochamy. Mieszkam sama, więc mamy świetne warunki do uprawiania seksu. Nie wiem czy to jest normalne, ale mój chłopak ciągle się chce kochać. Gdy śpimy razem to on przed snem dochodzi minimum 3 razy, rano zazwyczaj 2, wieczorem przyjeżdza do mnie i znowu się kochamy. Nawet poczas okresu... Raz mu odmówiłam, powiedziałam, że nie nie chcę uprawiać seksu, że nie mam ochoty to się oburzył powiedziedział a raczej wykrzyczał mi co ze mnie za dziewczyna i że mam przemyśleć swoje zachowanie, wyszedł trzaskając drzwiami. Nie odzywał się do mnie 2 dni, aż zadzwoniłam, przyjechał i przepraszałam go... Już mu nigdy nie odmówię, boję się że mnie zostawi... Kocham go ponad życie, jest idealny... Lubię się z nim kochać, jest wspaniały w łóżku, ale on by chciał ciągle! W dodatku ma bardzo dużego penisa, czesto jestem obolała, a tu znowu muszę się z nim kochać. Nawet jak wychodzimy gdzieś to ciągnie mnie do wc na seks albo do samochodu... W moiejscach publicznych dotyka mnie w miejsca intymne i mówi żebyśmy już wracali bo nie może wytrzymać. Miał 18 lat jak zaczeliśmy być razem a on miał juz kilkanaście partnerek seksualnych. Mówi, że żadna inna nie podniecała go tak jak ja... Ale boję się, że w końcu nie sprostam jego wymaganiom, że zacznie mnie zdradzać albo zostawi. Czy jemu to przejdzie? Może to taki wiek?? To minie?

To wszystko zalezy od jego podejścia co do sexu , może po pewnym czasie trochę odpusci , ale tego nie móżesz byc pewna . Różni są mężczyźni nawet po 40-ce sa tacy

Gość manaam
Boję się, że tego nie wytrzymam...

Gość manaam
wytrzymasz * I będziesz się musiała z nim rozstać.

Gość paris hilton 666
no ja nie wiem czy to takie fajne, ze uprawiasz ten seks nawet jak juz cie boli bo inaczej to boisz sie ze facet rzuci focha a niech se rzuca! co ci zalezy jestes mloda atrakcyjna, moze dla odmiany wez kogos kto zauwazy tez twoje potrzeby a ty jeszcze sie boisz ze nie sprostasz jego oczekiwaniom i cie zdradzi... dziewczyno czy ty sama siebie slyszysz? w ogole sie nie szanujesz przykro mi to mowic ..

Gość kaaateeriiinaaa
Ale ja go tak bardzo kocham ! Nie chcę nikogo innego... Nie wyobrażam sobie życia bez niego.

Gość Swertyss
Ale on nie kocha Ciebie i traktuje jak materac, proste?

Gość kaaateeriiinaaa
Właśnie twierdzi, że kocha...

Gość dupka jelenia
twierdzic to sobie moze... a najlepiej to sprawdzic...

Gość kaaateeriiinaaa
w jaki sposob?

Gość BGNMG
macie dopiero nascie lat ,i nie licz na to,ze on zwiaze sie z toba na stale.to,ze pociagasz go fizycznie nia da ci gwarancji ze bedzie z Toba na stale,wrecz przeciwnie jest z toba dla jednego,i za jakis czas zostaniesz sama z wyrzutami sumienia i moze i dzieckiem-czego Ci nie zycze.nie widzisz ze on Cie nie szanuje? ze sie toba bawi? wykorzystuje? zachowujesz sie jak rzecz do uzywania,.nie masz za grosz godnosci jako kobieta!!!!! pozatym grzeszycie ciezko.. bedziesz miala zniszczona psychike is fere uczuciowa przez ten ,,pseudo zwiazek,, ZAPAMIETAJ FACET KTORY NAMAWIA DO SEXU WYSTAWIA SAM SWIADECTWO O SOBIE!! NIE SZANUJE cIEBIE JAKO KOBIETY ALE JAK PRZEDMIOT,I NAPEWNO Z JEGO STRONY NIE MA UCZUC TYLKO ROZLADOWUJE SIE NA TOBIE. PRZYKRE.

Gość wewewewe
nie wierzę, i ty się tak dajesz?:o bo on chce, a twoje zdanie i potrzeby ma w dupie, słowa kocham cię nic nie znaczą odmów mu sexu na tydzień, jak kocha to wytrzyma bez:o wydaje mi się, że wasz związek opiera się tylko an sexie

Gość kaaateeriiinaaa
Jutro z nim poważnie porozmawiam...

Gość motumbo
Jest młody, wysoki poziom testosteronu w tym wieku powoduje duże potrzeby, napewno nie rzuci cie bo go nie zaspokajasz 5 razy dziennie, powiedz mu ze cie boli, napewno zrozumie. A dodatkowo jak bedziesz rzadziej go dopuszczac to spowoduje ze bedzie jeszcze bardziej za tobą szalał. Tacy są faceci

Czytam takie teksty i coraz bardziej wkurrwiam się nad moją sałatką z czerwonej kapusty, która aktualnie okropnie mi cuchnie pod nosem. Dlaczego wy wszystkie tak bardzo boicie się odrzucenia i samotności?

Gość motumbo
Moze nie powinienem Ci tego mówic bo jestem facetem ale sex to najpotężniejsza bron kobiety i pewnie dopiero za pare lat bys sie zorientowała jak jest silna i jak jej używac. ;)

Gość Orange na kartę
opowiedz jak działa ta broń, może wszystkie skorzystamy ;)

Gość Taki jeden ziom :P
Też taki jestem - nie licz, że na Tobie się skończy - tym bardziej, że jesteście mniej niż 2 lata... Jeśli tak mocno rozpuścił swojego wacka, to daje maksymalnie rok - nie będziesz go już pociągać, będzie szukał innej do zabaw, bo mu nie wystarczysz żebym nie wiem jak się starała. Ja (a jestem mężczyzną i od serca Ci radzę) - ogranicz seks - jeśli Cię zostawi, to będziesz miała odpowiedź po co Cię miał - a z tego, co piszesz dla mnie jest jasne - dla bzykania.

Gość motumbo
Facet dla sexu zrobi wszystko. Paradoksalnie nie ma obawy że pójdzie gdzies indziej bo faceci lubią zdobywac, nawet jesli juz raz cie zdobyli co przecież nie znaczy że na zawsze.

Gość Taki jeden ziom :P
Otrząśnij się dziewczyno w porę, póki będzie za późno i będziesz musiała bardzo cierpieć. Ty go kochasz - a czy on Cię kocha, będziesz miała pewność 100% jeśli drastycznie ograniczysz seks i zobaczysz, czy przy Tobie wytrwa...

Gość Lyyydka
Taki ziom ma racje - dokładnie tak samo uważam

Gość motumbo
nie zapraszaj go tak czesto do domu a jak ma rzeczywiscie takie cisnienie to niech sobie konia zwali przed spotkaniem z tobą

Gość kaaateeriiinaaa
"to daje maksymalnie rok - nie będziesz go już pociągać, będzie szukał innej do zabaw, bo mu nie wystarczysz żebym nie wiem jak się starała." - jesteśmy ze sobą ponad rok i on twierdzi, że coraz bardziej go podniecam. Dzisiaj po pracy ma przyjechać , powiem mu, że często jestem obolala z racji zbyt dużej ilości seksu. Raz dziennie by mi odpowiadało, to nie jest tak, że nie chce się kochać, że nie lubię seksu, wręcz przeciwnie - uwielbiam ! Tylko, że w naszym zyciu ego seksu jest stanowczo za dużo. Dzikuję serdecznie za rady, dużo mi pomogły :) Kocham go, ale jeśli ma być ze mną tylko dla seksu, jeśli mnie nie kocha to się rozstaniemy.

Gość KAROLCIA22
ja tez uwazam ze jestes mu potrebna tylko dla sexu a wiadomo ze ci nie powie ze cie nie kocha bo napewno juz bys nie chiała mu dac(tak przynajmniej sadze)nie daj sie tak dziewczyno....

Pięknie cie traktuje ten Twój UKOCHANY. Krzyczy i trzask adrzwiami gdy nie możesz sie kochać. Może niebawem zacznie Cię bić!? Zastanów się czy na tym powinna polegać JEGO miłość. Dla mnie to zwykły nieczuły burak...

Gość a ubierasz sie jakos
specjalnie ze go prowokujesz? np. nosisz skórzane spodnie?????