Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppwn

dlaczego faceci chcą loda z połykiem

Polecane posty

Gość ppwn

Witam, Zakładam ten temat żeby odpowiedzieć paniom na pytanie, które często się na forum powtarza. Dlaczego faceci chcą, żeby ich kobieta połykała spermę? Powodów jest kilka i postaram ię wymienić je w kolejnosci od najważniejszego 1 Akceptacja - facet czuje się wtedy w pełni akceptowany i kochany. Jeśli wyplujesz jego spermę facet zrozumie to ale w głębi serca i tak poczuje się odrzucony. 2. Podniecenie - facetom daje to dużą satysfakcję i podniecenie. 3. Instynkt - instynkt nakazuje facetowi spuszczać się wewnątrz kobiety 4.Czystość - dzięki temu pościel pozostaje czysta i nie trzeba się wycierać Pozostaje jeszcze wpływ testosteronu na organizm kobiety ale to już inny temat. :)

Gość szminki roz
prawda ....lubie połykać

Gość paris hilton 666
ok to ja chcialabym zeby zlizywali moja krew menstruacyjna a jakos tego nie chca robic, rpzynajmniej niektorzy, ale nie upieram sie tak glupio przy krwi jak niektorzy przy spermie to wkurzajace!

no nie wiem jak bym doprowadzl kobiete do ogrgazmu jezykiem to i tak bym to zlizal:Pi pewnie bardziej by nie to podniecilo od niej

Gość Jola z pralni
ppwn, od kiedy nosisz wlasna glowe w dupie?

Gość też połykam
zgadzam sie.mój facet czekał 2 lata nim połknęlam,a jak w końcu to zrobiłam juz nie chciał inaczej.poźniej on wylizał mnie w te dni i teraz jesteśmy jednym ciałem:-P że tak powiem krew z krwi:-)

1 Akceptacja - Totalna bzdura, tylko w ten sposób niektórzy tłumacza to przed kobietami. 2. Podniecenie - z pewnościa nas to podnieca! 3. Instynkt - instynkt nakazuje facetowi spuszczać się wewnątrz kobiety Może w cipce, ale podczas seksu oralnego nie kierują się instynktem. Inaczej mógłbym zrobic jej krzywdę! 4.Czystość - To akurat argument mojej żony, nie lubi bałaganu i spermy na prześcieradle. Pominałeś , drogi autorze, najwazniejszy aspekt: PRZYJEMNOŚĆ. Chodzi o ta przyjemnośc do samego końca, o ciepło jej ust, wilgoć i czuły język. Po co wyjmowac to chwilę przed orgazmem czyli największa przyjemnością. Przyjemnośc w ustach jest po prostu wieksza!