Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikolka3333

Czy zlapac go na dziecko?

Polecane posty

Gość Nikolka3333

Witam, jestesm z chlopakiem ktory oswiadczyl mi sie 2 lata temu ale jak na razie nie zamierza tego stanu zmieniac. Jestesmy ze soba szczesliwi jest nam razem dobrze kochamy sie i chcemy byc razem ale gdy zaczynam mowic o slubie to ciagle twierdzi ze jeszcze nie teraz. Co myslicie o tym zeby przestac brac tabletki i zajsc w ciaze? Wiem ze mnie wtedy nie zostawi a wtedy dziecko przyspieszy date slubu...

Gość ziomka z podworka
no i po co Ci ten papier? Dobrze jest jak jest to sie tego trzymaj!

Gość asdfasdfasfasdf
Niema to jak jebnięty plan :P Jakbym przeczytał że moja dziewczyna chce takie coś zrobić to kopnąłbym ją w dupę i sobie sama dziecko by robiła.

Gość Bist Du Dumm ?
a co ten ślub zmieni że tak Ci śpieszno ? Facet jak chce to choć byś miała 100 ślubów to i tak pójdzie w drugą

Hahahah. Jestem coraz bliższy podjęcia decyzji o wazektomii. Tak, zniszczy jej temat i pogadajmy o moim problemie. Coraz częściej przychodzi mi do głowy żeby się "podciąć" tzn. zrobić wazektomię. Jestem młody, ale tracę nadzieję, że spotkam kobietę, z którą będę chciał mieć dzieci. Odciągnijcie mnie od tego.

Gość dupka jelenia
a z drugiej strony co ma robic dziewczyna jak chce miec dziecko a facet nie moze sie zdecydowac? tracic te wszystkie lata a jak bedzie miala 40 pare to juz za pozno na ciaze

Kocha jego za to kim jest czy jest dla niej bykiem rozpłodowym? A narzekacie, że widzimy w was dupę i cycki z nieistotnymi dodatkami.

Gość HELPHELPHELP
a jak ma sie dowiedziec ? skoro nikomu nie powie to nikt sie nie dowie a nie wiesz ze pigulki sa zawodne.......? z gumka trudniej taki numer wywinac bo jak peknie to widac a tabletka nie wiadomo nigdy w ktorym momencie nawali

Moja koleżanka była w takiej samej syt jak Ty i zrobiła to co Ty chcesz zrobic,przestała brać tabsy i zaszła w ciąże jak jej narzeczony sie o tym dowiedzial to sie tak wkur..wił i ją zostawił.Powiedziała ze nie chce mieć nic do czynienia z taka idiotka,dziecko odwiedza regularnie ale do niej stracił szacunek i zaufanie i nie chce już z nia być. A wiec sie dobrze zastanów co chcesz zrobic skoro facet mowi ze jeszcze nie czas to nie naciskaj go bo ci jeszcze ucieknie i tyle bedzie z Twojego małżeństwa:-)

Gość Nikolka3333
Wlasnie oto chodzi ze jemu nie spieszy sie ani do slubu ani do dziecka. Mowi ze kocha ze chce byc ze mna ale niestety czas w miejscu nie stoi. A co do "papierka" to slub dla mnie jest w pewnym rodzaju zabezpieczeniem da mi poczucie bezpieczenstwa

Taaa... zachwycona, że pokochał dziecko dumnie pochwali mu się, że to dzięki temu że odstawiła tabsy :) Ja bym chyba po takim czymś wpadł w deprechę. Dlatego może wazektomia?

Nikolka33333333333333333333 Czy to bezpieczenstwo finansowe? Bo papierek daje głównie to :) Może sprawdza czy ci na nim zależy? Poczekaj jeszcze. Może ma kasę i chce, żebyś leciała na co innego.

nie sądzisz, ze ślub i dziecko to decyzja wymagająca więcej niż jednej osoby? :O no i odpowiedzialności, której tobie brak 🖐️

Gość Nikolka3333
Nie akurat tu nie chodzi o pieniadze, bo to ja mam mieszkanie a on wynajmuje jak na razie pokoj. Pracujemy oboje i jestem niezalezna finansowo.

Śmieszne, że kobiety są tak poprawne politycznie. Zobaczcie : Nie mówią, że chcą wysokiego,bo taki jest pociągający. Mówią o poczuciu bezpieczeństwa. Nie mówią, że z zamożnym jest lżejsze życie. Mówią o poczuciu bezpieczeństwa. To tak dojrzale brzmi, prawda? A faceci patrzą na cycki, bo dla nas ważne są wartości rodzinne (ma czym karmić). Ech...

Gość Nikolka3333
Skad mozecie wiedziec czy jestem osoba odpowiedzialna czy nie? Nie znacie mnie a po jednym wpisie oceniacie? To sa tylko mysl nie powiedzialam ze tak zrobie, czasami jestem zdesperowana i rozne rzeczy do glowy przychodza

Nikolka3333333333333333333333 Ale powiedz mi jedno - kochasz go? Nie możesz z nim porozmawiać? Truj mu łeb i tyle a nie jakieś podchody. Przynajmniej będzie wiedzial na czym stoi.

Gość Nikolka3333
Kocham jak nikogo innego. Wiem ze jest tym jedynym i to z nim chce spedzic reszte zycia. A nie sadzisz ze taki ciaglym gadaniem o slubie dzieciach tylko go wystrasze i w ogole nie bedzie chcial zalozyc rodziny?

W sumie racja. Słuchaj, ja cię nie potraktuję teraz ostro bo staram się zrozumieć twoją chęć posiadania dziecka. Kochasz go i nie mieści ci się w głowie go porzucić. Są kobiety, które przez chęć posiadania dziecka porzucają faceta, który nie jest gotów. Ale ty jesteś pewna, że on powinien być ojcem twojego dziecka... Musisz go podejść. To może potrwać. Ale będzie lepiej gdy sami do tego dojdziecie a nie przez skrót, który próbujesz otworzyć. Uprawiajcie kiedyś seks np. w sobotę rano i wtedy z nim pogadaj o planach na przyszłość. Ale nie nastawiaj się na nic, tylko go słuchaj i analizuj co powiedział.

Gość roll&rock
moja sis byla z chlopem 12 lat. Wzieli ślub i po pol roku kazde w swoja strone...

Gość Nikolka3333
To byl tylko jeden z moich pomyslow w chwilii zalamania... Brovar masz racje to powinna byc nasza wspola decyzja wiem o tym tylko ja tak bardzo boje sie ze mnie zostawi odejdzie boje sie rozniez tego ze bedziemy ze soba jeszcze kilka lat a potem mnie zostawi i na nic nie bede miala szans ani na dziecko ani na slub... Masz racje nie jestem w stanie go zostawic... A co do rozmowy to nie raz juz rozmawialismy i ciagle slysze ze slub moze za 3 lata

Gość Nikolka3333
­­­­­­­­­­­ Jestem tajemniczym wytworem pękniętej gumy :classic_cool:

Gość Nikolka3333
NIE PODSZYWAJ SIĘ POD MÓJ NICK!!!!!!