Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o kurde mać.

Oglądam teraz na tvn wrozkę i leje ze śmiechu

Polecane posty

Gość o kurde mać.

Normalnie nie mogę jacy ludzie są tępi, że wierzą w te brednie :D

Gość o kurde mać.
Zawsze byłem sceptykiem...ale jedno muszę przyznać. Chętnie ostro wziąłbym tę wróżkę bo czuje że ta mamuśka jest napalona ostro.Jak myślicie?Zadzwonić do niej?

Gość o kurde mać.
Takie są najlepsze.Brałbym ją ostro.Kto jeszcze?Dopisujcie się!

Gość Miguel Woźnik
Nazywam się jw i jestem neo-szamanem.Mogę się podłączyć pod wspólna imprezę.Znam sposób uzyskanie szybkiego stanu kosmicznej świadomości.W pokoju zabaw prócz czerwonych lamp muszą grzać z czterech katów cztery termowentylatory.Wtedy robi się gorąca. Uczestnicy wędrowki przed zespoleniem piją białe dobrze zmrożone wino wytrawne i palą fajkę wodną. Po wszystkim zasypiają na takich wygodnych materach przy szmerze wentylatorów i tybetańskiej muzyki kontemplacyjnej.Może być też hinduska.Byleby sączyła się lekko z głośników.W międzyczasie będzie szedł telewizor z programem w ktorym bierze udział wróżka.

Gość Rodriguez Róźniata
Witam.Poszukuje informacji na temat ośrodków które organizuje właśnie sesje tego typu jak opisał MiGUEL.Najlepiej Gdańsk i okolice ale może być właściwie cały świat.Ośrodki mogą być całkowicie prywatne. Najlepiej gdyby w sesji świadomości kosmicznej można było też eksploatować saunę albo pomieszczenie jjacuzzi.

Nudzę się ogromnie i podoba mi się ta idea. Wpasowuje się w standardy kafe. :) Nie mam telewizji, opisze mi ktoś wróżkę?

Gość Antonio von Bahr
Chłopaki a co to za problem.Przecież Ona napewno będzie wiedzieć.Tzn ta Wróżka.Co leci teraz jej program. Niech ktoś zadzwoni i się dowie.Kto pyta nie błądzi:classic_cool::classic_cool:

Gość Julio X lesiass
Dekalogowata. Jak to nie masz telewizora.W społeczeństwie wysokokonsumpcyjnym które się ma alienować to konieczność.Mam na myśli posiadanie telewizora. Co do Wróżki to teraz odpowiada na pytanie niejakiej Barbary która pyta o przyszłość swego związku z niejakim Siergiejem i o to czy uda im się zamieszkać w Niemczech i czy będą dobrym małżeństwem. Wróżka twierdzi iż mają tzw jednakowe wibracje. Pokazały się karty pracy i cesarza co oznacza iż jej partner jest pracowity a to dobrze rokuje.Przed chwila nastąpiła przerwa na reklamę a Wróżka dała do zrozumienia iż ciąg dalszy programu nastąpi na innym kanale. Wróżka to Blondyna około 50 zadbana i bardzo ponętna jak na wiek. Wpisuje się w wizerunek Kobiety o aparycji ogromnej i dużej seksualności.:classic_cool:Ufff aż się spociłem:classic_cool:

Gość End Of Trans-
Mission :classic_cool::classic_cool:

Gość Byt kosmiczny Zdzisław
Czy pragniesz wziąć udział w naszej wspólnej sprawie?Czy pragniesz wziąć udział w naszej grupowej sesji w celu pozyskiwania świadomości kosmicznej?:classic_cool::classic_cool:

Gość .Dekalogowata.
👄Yes👄Yes👄Yes👄

Yes Yes Yes Do Ciebie Do Ciebie Do Ciebie :classic_cool::classic_cool::classic_cool:

O widzisz Dekalogowata. Właśnie przed chwila mimo braku Twej odpowiedzi twa podświadomość wyeksponowała niezależny byt duchowy czyli pomarańczową .Dekalogowata.do wyrażenia zgody i przekazania tego że bardzo tego pragniesz. To odezwał się Twój niematerialny kosmiczny byt.:classic_cool:I byt ów wyraził zgodę.

Tak. Będziemy to śpiewać. To jest elementem wspólnej celebry. Kto zacznie?

Gość Miguel Woźnik
Hej Hej to może ja zacznę pierwszy śpiewać Tę pieśń.Zacznę od tego wstępu czyli od wokalizy a potem niech ktoś dalej przejmie pałeczkę.Chmm: "Wee de de de de ee ee ee we um umma way Wee de de de de ee ee ee we um umma way A wee ma way / awee ma way / awee ma way / awee ma way A wee ma way / awee ma way / awee ma way / awee ma way A wee ma way / awee ma way / awee ma way / awee ma way A wee ma way / awee ma way / awee ma way / awee ma way"

Gość Rodriguez Róźniata
Ok teraz ja jako drugi Szaman- "In the jungle, the mighty jungle the lion sleeps tonight In the jungle, the quiet jungle the lion sleeps tonight (Dee de de de de ee ee ee we um umma way) A wee ma way / awee ma way / awee ma way / awee ma way A wee ma way / awee ma way / awee ma way / awee ma way A wee ma way / awee ma way / awee ma way / awee ma way A wee ma way / awee ma way / awee ma way / awee ma way"I dalej następny kto chętny hej hej hej

Gość Antonio von Bahr
Hej Teraz Ja a Ty Dekalogowata czekaj na Swą kolejkę która wyznaczy Ci Mistrz Ceremonii Zdzisław.Chmm "Near the village, the peaceful village the lion sleeps tonight Near the village, the quiet village the lion sleeps tonight (Dee de de de de ee ee ee we um umma way) A wee ma way / awee ma way / awee ma way / awee ma way A wee ma way / awee ma way / awee ma way / awee ma way A wee ma way / awee ma way / awee ma way / awee ma way A wee ma way / awee ma way / awee ma way / awee ma way Hush my darling, don't fear my darling, the lion sleeps tonight (oooh) Hush my darling, don't fear my darling, the lion sleeps tonight"Hej hej i dalej następny chętny

Ok teraz Ja.I Ja zaśpiewam to razem z Dekalogowatą.Tzn zrobimy tak. Ty Dekalogowata Bejbe nic nie musisz tylko mocno się przytul. Tzn ja Cie obejmę i złapie Cie za Twój biust czuje i będę śpiewał a Ty tylko rób chórki-ok chmm-to końcówka już także będzie dobrze- "Whoaoaooao A wee ma way / awee ma way / awee ma way / awee ma way A wee ma way / awee ma way / awee ma way / awee ma way A wee ma way / awee ma way / awee ma way / awee ma way A wee ma way / awee ma way / awee ma way / awee ma way Wee de de de de ee ee ee we um umma way Wee de de de de ee ee ee we um umma way" 😭💤😭💤👄👄Wooow I love the Lions!❤️

Gość Zdzisław byt kosmiczny
Ja?:)Podczas tak podniosłych ceremonii nie pijemy piwa a jedynie delikatne wino białe wytrawne:)👄

Gość Dawid Lion..
Brawo Brawo i jeszcze raz Brawo! Od 85 się tak dobrze nie bawiłem. Od balu w Chicago!To wspaniałe.Jesteście wspaniali.! Pani Dekalogowata. Niechże i mi będzie wolno spojrzeć na Pani biust. Niech się Pani nie da prosić. Niech okaże go tu nam.!:classic_cool: