Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przygnębiona1981

szukam dobrego ginekologa w krakowie_podejrzenie endometriozy

Polecane posty

Gość przygnębiona1981

szukam dobrego ginekologa w krakowie, najlepiej kobiety. naprawdę zależy mi na dobrym fachowcu który nie zbyje pacjentki mówiąc jej że bolesne miesiączki w czasie których się wyje z bólu to już taki urok:/ bardzo proszę o jakieś namiary.

Gość coś dziwnego
Interesuje Cie prywatna wizyta czy z NFZ?

Hej...nie polece ci nikogo z krakowa bo nie jestem z tych okolic.. Domyslam sie co czujesz,bo znam osobe co ma takie problemy jak ty...w czasie@ zjada na dzien 9-12 tabletek i dalej wyje z bolu.ginekolog zaden jej nie pomogl-tylko poradnia leczenia bolu.ginekolog powiedzial ze taka jej uroda i tyle

Gość przygnębiona1981
kasa niewazna, byle by byl konkretny i nie patrzyl jak na ufo i słyszał o endometriozie...

Gość przygnębiona1981
to jest jakas masakra, szukam po necie po stronach znany lekarz ale wiecie jak jest, najlepiej iśc do kogos sprawdzonego a takiego ciezko znalezc.....ja mam wszyskie objawy endometriozy i nieraz mowilam o tym lekarzom ale obeszlo sie to bez echa, ost usłyszalam ze ostra jazdę mam i tyle:/ mam 30 lat i mysle tez o dziecku a wiem ze przy endo sa problemy z zajsciem a staram się juz prawie rok i nic....inna sprawa nieregularne miesiaczki na co lekarz tez nic nie powiedzial.....ale i tak z tego wszytskiego najgorszy jest ten bol, dwa dni wyjecte z zycia pzrelezane w lozku lub w wannie, omdelnia, biegunki, wymioty bole nog, plecow i moglabym tak wymieniac i wymieniac...a od lekarzy zero reakcji:/

Gość coś dziwnego
W takim razie polecam dr Ewę Glinkę, przyjmuje w Krakowie na Bronowickiej. Nr telefonu bez problemu znajdziesz w sieci. Jak powiesz, że pilna sprawa to przyjmie Cie jak najszybciej się da. Nie jest bardzo droga, a za to konkretna babka, pomoże Ci na pewno. Pamiętam jak mi kiedyś powiedziała, że ma prawo trochę boleć w trakcie miesiączki, ale jak boli strasznie, to nie należy tego bagatelizować. Jest to przeważnie oznaka jakiś poważnych zmian, a dziewczyny często olewają sprawę i przychodzą jak jest za późno...

Gość coś dziwnego
Aha i ona jest świetna jeśli chodzi leczenie niepłodności i prowadzenie ciąży z problemami. Tak więc polecam, ja do niej chodzę od 16 roku życia i złego słowa nie mogę powiedzieć. A moja siostra, która mogła w ogóle nie mieć dzieci właśnie niedługo będzie rodzić :-)