Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwweeeeeeeeeee

BOJE SIE DZISIEJSZEJ NOCY!!!!!!!!!!!

Polecane posty

wczoraj strasznie łeb mi pękał i gdy mój zaczą mi sie dobierać do gaci powiedziałam że dziś moge sie tylko wypiąć ale jak da mi luz to jutro zrobimy wszystko co zechce nie robiliśmy tego od kilku dni praca małe dziecko obowiązki szkoda mi go było ale teraz troche żałuje bo nie wiem co może wymyśleć a fantazje to on ma i nic go nie brzydzi

nie wiem czy lubi gadał że mam mu nasrać na klate a porem usiąść i rozetrzeć śmiał sie więc nie wiem czy nie żartował jak mu mówiłam że dobrze że go nie było przy porodzie bo sie zesrałam zesikałam i porzygałam to powiedział no i co z tego strasznie sie bulwersuje że każe mu wychodzić z łazienki gdy chce kupe albo siku mówi że jestem psyhiczna bo wszyuscy przy sobie to robią

jaki rynsztok jesteśmy bardzo znani i poukładani ja kończe studia mój prowadzi własny biznes co ty myślisz że tylko na marginesie żyją zboki

Gość yutijyujkhk
Obrzydliwy ten Twój facet, współczuje, ja bym nie była z takim zbokiem.

szczerze nie często jest anal bo nie dam sobie wsadzić bez lewatywy gdy nie jestem pewna że tam jest czysto to on gada no i co z tego jak gówno wyjdzie żebym sie nie przejmowała

chce mi sie spuszczać na twarz a ja nigdy nikomu na to nie pozwoliłam sama nie wiem on jest starszy o 12 lat miał wiele kobiet i duzo już widział jejku