Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Meteoraaa

Jak to jest być kobietą żołnierza??? - czyli z cyklu ach Ci faceci...

Polecane posty

Witam!!! Tak się akurat składa iż we własnej osobie jestem posiadaczką :P takiego modelu faceta. Muszę stwierdzić, że życie z zawodowym żołnierzem momentami do normalnych nie należy... W moim przypadku odbywa się to nienagannie codziennie: - pobudka o 6.20 - wtedy mój ukochany szykuje się do pracy na 7 i niestety ja też to muszę odczuwać- tzn. trzaskanie drzwiczkami od szafek kiedy szuka czystych gaci i skarpetek itd. - po powrocie z pracy- tu nie narzekam ponieważ nie gotuję obiadów ponieważ robimy to razem- duży + - no i zaczyna się gadka o Afganistanie gdy tylko zobaczy coś w wiadomościach na ten temat -Call Of Duty- chociaż teraz nie gra tak często ( wadą to nie jest gdyby nie ten błysk w lewym oku gdy zatapia się w wir gry) :P Przyznam się, że sama lubię w to pograć, a kto powiedział, że kobietom nie wolno?? - gadka o wstąpieniu do gromu albo przez 9 miesięcy męczenie o kolejny wyjazd do Afganu Wszystkiego nie jestem zgoła nakreślić teraz ale nie chcę narzucać, że żołnierz na faceta jest zły bo podobno "za mundurem panny sznurem" prawda? ;) Tylko mają czasami lekkie odchyły od normy ale to chyba jak każdy Pozdrawiam i czekam na wypowiedzi matek, córek, żon, narzeczonych, dziewczyn wojaków :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować