Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicnieboliajestemchora

Czy to przez tampony moge byc chora????krwiomocz....

Polecane posty

Gość nicnieboliajestemchora

Może pamietacie, zakładałm niedawno topik o nadciśnieniu... nagle dostałam wysokiego ciśnienia, z głupot zmierzyłam 160/110 sercowe ogromne! pojechalam na pogotowie,dostałam tablete pod jezyk,potem do mojego lekarza,znowu tabletki i duzo pieniedzy w aptece, porobiłam badania- wszystko ok, ale... MOCZ tragedia! krwiomocz, jakies kłębuszkowe zapalenie nerek. Dostalam tabletek pełno... teraz tak siedze i sie zastanawiam od czego to???przecież dobrze sie ubieram,podkoszulki itd, długie swetry,kurtki.... wiem juz ze z nerek tak wysokie mam cisnienie,teraz tylko leczyc,ale wspomnialam sobie ze przez jakis długi czas TAMPONY sa u mnie podstawa podczas miesiaczkowania.Podpasek wcale nie używam, a czytalam ze czeste uzywanie ich jest dobra pożerka do akterii, moze to wlasnie tu jest przyczyna chorych nerek?bakterie te atakuja uklad moczowo-plciowy jak myslicie?

Gość patryszja:)
pożerka:D:D:Dchyba pożywka jak juz:) ja uzywam tamponow od prawie 15 lat-i nic mi nie jest,urodzilam dwoje zdrowych dzieci bez najmniejszych komplikacji,nigdy nie mialam najmniejszego stanu zapelnego pochwy ani drog rodnych:)

Gość dziewucha432
można używać jeśli przestrzega się regularnego zmieniania tamponów, chyba ze jestes skłonna do infekcji to nie używaja, ale skoro piszesz ze je używasz cały czas,może być.Spróbuj je wkładać tylko jak bedziesz gdzies wychodzic,a w domu tylko podpaski.Lepiej uważać na tampony.A boli cie cos? jak czesto oddajesz mocz?bo przy chorych nerach sa problemy z oddawaniem moczu.Mocz jest mętny, brunatno-pomaranczowy.Ja tez kiedys mialam problemy,dostawalam taka zielona paste do wody i Furalgin ( jakos tak) i wszystko przeszlo.