Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamannaa:(

rzęsistek w ciąży kto miał?

Polecane posty

Jestem w 15 tygodniu ciąży i właśnie się dowiedziałam że mam rzęsistek:( Na początku ciąży chodziłam na basen, ale w związku z tym że szybko łapię infekcje przestałam, jak widać za późno... Jutro mam odebrać receptę od lekarza, ale spotkam się z nim dopiero w przyszłym tygodniu, czy któraś z was była w podobnej sytuacji? W internecie przeczytałam, że rzęsistek może doprowadzić do przyczyną pęknięcia wód płodowych i jestem przerażona:(

nikt nie miał?:(

Gość wody płodowe nie pękają
co najwyżej pęcherz płodowy; to w kwestii sprostowania. W temacie - nie czytaj w necie, czy ta wiedza coś ci da , prócz stresu? Dostaniesz receptę, więc stosuj leki i nie stresuj się za mocno, choć to trudne, staraj się myśleć pozytywnie.

Pisałam szybko i nawet nie zauważyłam błędu, dziękuję za poprawę:) Staram się nie czytać w internecie, ale tym razem nie wytrzymałam...:/

Gość stasia 9090
mnie sie trzytrafiły myndo-weszki,i też nie wiem skąd a swedzą drapie sie po dzy...myśle wygolić sie ale co powie mąż jak wróci z pracy a nie bedzie miał!!!!wygna mnie z domu i to na zime gorzej jak psa

Gość stasia 9090
przytrafiły