Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Motyl25

WYNIK CYTOLOGII 4 STOPIEŃ !!!

Polecane posty

Witam ! Mam 23 lata ... 2-go września urodziłam synka. Po badaniu cytologicznym wyszło mi, że mam 4 grupę ... Czyli w rozmazie znajdujemy pojedyncze komórki tzw. atypowe, znacznie różniące się od prawidłowych komórek, sugerujące zmianę złośliwą ograniczoną do nabłonka (tzw. rak in situ). Czy któraś już to przechodziła ? Jak to leczyć ? Proszę o pomoc ...

Gość a czemu nie pojdziesz do
ginekologa zapytac? przeciez my nie lekarze:O

Gość week of view
niestety kochana nie wiem nic o tym, ale moze sprobuj poczytac w necie na ten temat a przy okazji moze zaraz ktos sie wypowie i postara sie ci doradzic bo ja niestety nie umiem. pozdrawiam

Gość welnes
a czemu nie pojdziesz do w takich syt czlowiek nie chce czekac w niepewnosci, przeciez calkiem mozliwe ze ktos mial podobna sytuacje. troche powinnas cedzic slowa

To może byc cytologia popołogowa Zaraz po porodzie wychodzi tai wynik lub 3 a nie świadczy to o czyms złym Jeśli mi nie ufasz to poczytaj sobie w necie Wpisz cytologia po porodzie Nie martw sie na zapas:)

Gość udankaa
a to cytologię jeszcze grupami opisują ja od kilku lat otrzymuje wynik w postaci tabeli na której jest wszystko rozpisane te stopnie to przestarzały spodób oznaczania i większość cytologów już ich nei stosuje sama grupa nic ci nie powie najprawdobodobniej będziesz miała robioną kolposkopię

Gdy kobieta karmi piersią, nie ma jeszcze regularnych miesiączek, hormony się nie umormowały wynik cytologii może wyjść zaburzony Trzeba go powtórzyc za jakiś czas