Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sony19

Czy mogę być w ciąży?..

Polecane posty

Gość sony19

Hej. A więc przed okresem, kiedy miałam dostać, robiłam chłopakowi loda i jego wytrysk miałam w buzi, po czym pocałowaliśmy się. Po pocałowaniu chłopak zrobił mi minetę.. Okres, który miałam dostać nie dostałam i spóźnia mi się 7 dni.. Boli mnie z lekka brzuch.. Ale okresu nie mam do dziś.. Czy to może być ciąża? ..?

Gość kjlko
nie, nie ma na to szans. To stres.

Gość sony19
Czyli nie mam się co martwić? Tylko dlaczego tak długo już mi się spóźnia okres.. ?

Gość Boze dziecko
Do lekcji siadaj a nie o minetach piszesz :( podstawy biologi sie klanaiaja..:O Zenada..

ty gówniaro!!!! Wiesz do czego prowadzi sex przedmalzenski??? Teraz sie szmacisz, a potem bedziesz chciala bialy welon zalozyc na leb i w podskokach do oltarza poleciec bezboznico

Gość do beatka sk
posralo cie laska tu pisze z grzecznosci a ty sie odzywasz jak do psa!!! Zachowuj sie

Gość sony19
To moja sprawa i wypraszam sobie takie komentarze. Tu może każdy pisać, a ja napisałam, by się dowiedzieć a nie czytać Twoich obrażających komentarzy..

Gość sony19
Może miałam napisać, że mu obciągnęłam co? .. Dobra nie chodzi mi o to, żeby się z kimś teraz kłócić.. Jeśli Cię to drażni to po prostu tu nie wchodź i tyle ;)

Gość nie mam czasu
o rany spuscil ci sie do buzi fujjjj a potem w malzenstwie bedziesz chciala zeby cie szanowal , a powiedz mi jak mozna szanowac dziwke? :P