Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaGdA1991

Potrzebuje wsparcia:(

Polecane posty

Staramy sie z moim przyszłym mężem o dzidziusia juz od dłuzszego czasu ..... dzisiaj wypada mi dzien okresu .... bola mnie piersi i brzuszek dopiero dzisiaj zaczoł bolec a zawsze boli tydzien wczesniej i boli slabiej niz zawsze a pozatym mam duze łaknienie zjadlabym wszystko poprostu czy to moze byc objaw ciazy?? odpiszcie jest to bardzo wazne dla mnie

Gość wredoOotka
ja takie objawy to mialam zawsze na okres , ale moze ci sie akurat poszczescilo i ciaza;)

Gość wredoOotka
poczekaj jeszcze moze nie bedzie okresu ;) a ile sie staracie juz?

A masz jakieś plamienia?Bo ja 3 dni przed planowanym@ miałam takie brązowe upławy i też mnie brzuch bolał no i teraz jestem w 10 tc już:)

Gość wredoOotka
u nas pierwsze dziecko zaskoczylo dopiero po 11 miesiacach a z drugim 3 miesiace wiec moze u was juz czas i zaskoczylo 3mam kciuki za was ;)

Gość wredoOotka
a czekac to chyba nikt nie lubi a zwlaszcza jak komus na czyms bardzo zalezy to chcialo by sie odrazu;)

Nie nastawiaj się, bo możesz zatrzymać okres myśleniem o ciąży, ja tak kiedyś zrobiłam i jak po 4 dniach zrobiłam test wyszedł negatywnie to za godzinę miałam okres. Czy wcześnie spóźniał Ci się okres?

Gość wredoOotka
a dziekuje ;) teraz sie martwie jak sobie poradze z dwojka ;) bo trafilo sie rok po rok tp mam dopiero na styczen ale obawy juz teraz sa ;) ... jak do jutra nie bedziesz miec okresu to duze szanse ze zaszlas;)

Dziekuje kochane jestescie nie mialam z kim pogadac... napewno dasz sobie rade a masz chlopczyka czy dziewczynke

Gość masajka02
Ja miałam bóle brzucha jak na okres i bolały mnie piersi jak przed okresem,więc jakie było moje zdziwienie jak test wyszedł pozytywnie :) Więc to może być ciąża :)

Gość idź do prawnika
bóle sa rózne, raz takie raz inne, nie świadczy to o ciąży, nawet jak zawsze miałas inaczej, a terazinaczej nie jest to stuprocentowy objaw ciąży. wszystko mozna sobie wmówic. radzę ci nie mysleć o tym i nie wsłuchwac się juz w swoje bóle. zrelaksuj się wieczorem i w dzien spodziewanej @ zrób test, jeśli minął zrób jutro rano. nie ma co się nakręcać, nic to nie da oprócz rozczarowania.

Gość ja ja ja
ja na twoim miejscu bym zrobiła a nie sie tak dreczyła..bedziesz wiedziec co i jak:)rob i daj znac:)

Gość kailla21
zrób test, wszystko się wyjaśni!

Gość kailla21
w których dniach cyklu współzyłaś?

Gość ja ja ja
jak dobrze zrozumiałam to jestes po terminiw @..wiec jak jest dzidzia to juz powinno byc pozytywne:)rób kochana:)ja trzymam kciuki:)tez bede testowac ale to za jakies 2 tyg:)

Gość kailla21
ja też staram się o dzidzie, ale w tym miesiącu raczej nici... okres powinnam dostać za tydzień i zapewne dostane :/

Gość Nawet jak nie teraz
To następnym razem:)Jeszcze masz masz dużo czasu sądząc po niku:) Ale mimo wszystko życzę ci żeby się udało i żeby były dwie kreseczki!! powodzenia.