Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może ktoś tu wie...

Jak hwiazdy to robią,że mają na maksa puszyste włosy?

Polecane posty

Gość może ktoś tu wie...

Jak np INNA w teledysku "Un momento",ale też np Ania Przybylska czy Agnieszka Włodarczyk, jak mają związane,to wcale ich włosy nie wyglądają na bardzo gęste,a jak rozpuszczone,to burza włosów.Co daje taki efekt?Może suszenie na okrągłej szczotce?Chodzi mi o naprawdę mega puszystość

Gość może ktoś tu wie...
oczywiście w temacie miało być "Gwiazdy"

Zazwyczaj ich włosami zajmują się profesjonaliści a oni potrafią zdziałać cuda:)

Gość 98978865
Wlodarczyk i Przybylska jak dla mnie maja mega cienkie wlosy.Na mnie dzialaja odzywki odzywki,szampony zwiekszajace objetosc i witaminy

Gość może ktoś tu wie...
Wiem,że profesjonaliści i właśnie chodzi mi o to,jak oni to robią,czy to jakieś konkretne produkty,czy sposób modelowania...

Gość asdfghygfdsadfghjkhgfds
pewnie doczepiane pasma, duzy tapir, jest tez takie urzadzenie z babyliss ktore wyglada jak karbownica tylko jest duzo ciensze i tym sie karbuje wlosy u nasady, te spod spodu i wtedy jest puszysty look, tutaj daje linka do filmu reklamowego: Babyliss Root Boost http://www.youtube.com/watch?v=0E9D5HH7yQE

Gość może ktoś tu wie...
Dzięki :) Myślę,że doczepiane pasma byłoby widać,a już u polskich gwiazd w szczególności....no ale ja się słabo na tym znam,więc może i macie racje.szkoda,bo miałam nadzieję,że dowiem sie jak to sie robi,też bym chciała takie włosy,ale doczepiać nie będę

Gość asdfghjhgfdsdfgb
kazdy by chcial takie wlosy:)

obróbka graficzna i dobry fryzjer to jedno, ale duże znaczenie ma również odpowiednie odżywianie. używanie dobrych kosmetyków oczywiście nie jest bez znaczenia, ale po radykalnej diecie, bez odpowiednich suplementów i opieki dietetyka z każdej, nawet najbujniejszej czupryny zrobi się mało efektowna fryzurka..