Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Job mama

Prosze o rade

Polecane posty

Gość Job mama

Witam. Niedawno założyłam stronkę na Facebooku o nazwie Job mama- reperacja domowego budżetu. Chciałabym spytać o czym chciałybyście drogie mamy poczytać. Istnieje wiele stron i blogów o macierzyństwie żywieniu itp i osobno o oszczędzaniu czy dorabianiu. Chciałabym to połączyć w jedno tak by dostosować wszystkie rady i pomysły na ulepszenie naszego życia do sytuacji rodzin głównie wielodzietnych. Szukam czasem informacji o tym jak tanio kupować czy na czym oszczędzać ale rzadko w sieci podaje się info dostosowane do rodzin a częściej do osób mieszkających samemu. Proszę o rady i sugestie o czym chcielibyście poczytać.

Gość poezyjka
nie mam facebooka, miec nie zamierzam wiec twoj temat lata mi kolo dupy:O portale spolecznosciowe sa dobre dla idiotow:O

Gość Job mama
Witać nie lata skoro odpisujesz. I odrobine kultury poprosze. Widać jedynie na portalach społecznościowych można sie jej spodziewać, bo tu będąc anonimową robisz z siebie kogos lepszego niż jestes. Ja chce zrobic coś dla innych i grzecznie prosze o rade jesli nie masz nic do powiedzenia to zmykaj.

Gość szkraba
Hej, mam 1,5 roczną córkę i chętnie poczytam o wszystkim co jest związane z potrzebami dziecka i tym jak oszczędnie i rozsądnie (bez szalonych wydatków) zapewnić jej wszystko czego potrzebuje. Mam nadzieję ze znajdziesz więcej dziewczyn, które podzielą się doświadczeniem. Odszukam cię na FB :)

Gość Job mama
Bardzo dziękuje za zainteresowanie i postaram sie sprostać oczekiwaniom:)

Gość Job mama
jestem kurwa i obciagam stare zaropiale kutasy

Gość Job mama
Kiepske to było

Gość Job mama
Nikt nie pomoże?