Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niepoprawna Egoistka

co to może byc?

Polecane posty

Od jakiegoś czasu miewam nagłe bóle krzyża które promieniują na polowe pleców i po jakieś minucie mijają. Zdarza się to coraz częściej. Nawet cztery razy na dzień. Do tego mam dziwne kłucia w brzuch tak jakby ktoś coś mi ostrego wbijał i silne bóle jajników. Czasem ból jest tak silny że nie mogę złapać oddechu. Gdy ten ból mnie złapie to z trudem idę a gdy siedzę to muszę ukucnąć bo chwilami mi nawet łzy do oczu lecą. Może wiecie co to może być? Czego mogą być to objawy? Czy to wina tabletek anty?

Gość gdybym miala takie
dolegliwosci od jakiegos zcasu juz danwo bylam u lkearza, ginekologa i na rtg, a chociaz u lekarza pierwszego kontaktu to moze byc wszytsko

Gość takie gdybanie bosssheee
czy to nie nerki ? a moze to jednak jajniki ? a moze kregoslup ?? a moze przesilenie ?? srutu tu tu

nie jestem osobą która ma świra na punkcie swojego zdrowia. Nie lecę od razu do lekarza. wolałam wcześniej poczekać bo może samo przejdzie. Nawet zganiałam te objawy jako jakieś nerwobóle.

Gość nie wiem nie moja branza
o swirze moze byc mowa gdy ktos byle katarem leci o lekarza przeczytaj co napisalas i sie zastanow

Gość no tak kafeteryjne znachorki
prawde ci powiedz,a i nie jestes swirem bo nie idziesz do learza, ale pytasz o to na forum niekompetentne osoby, masz racje nie jestes swirem, i powtarzaj