Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rija1500

Głupie pytanie, ale mogą być ciekawe odpowiedzi...

Polecane posty

Gość rija1500

Co byście zrobili wygrywając milion? Trafiając tak z dnia na dzień w Totka?

Gość sosa
zwolnila sie z pracy!!!!!!!!!!!!!!

Gość wwwwwwwdddddddddd
kupiłabym mieszkanie i zwolnila sie z pracy, kupiłanbym 2 mieszkanie, wynajmowlalabym. zalozylabym jakas firme, moze kawiarnie w jakims centrum handlowym zeby na siebie zarabiala;)

Gość kamciaaaa3424234
a ja wyremontowala bym sobie jakos zajebiscie mieszkanie a ze mieszkam na parterze to dodatkowo bym sobie z piwnicy pokoj zrobila ;d iiii dalabym troche kasy siostrze, a troche zostawila na zycie a reszte wplacila na lokate dla mojego synka ;)

Kupiłbym dwa mieszkania i jedno wynajął. Z reszty 25% bym przehulał, 10% oddał na biednych a resztę zainwestował lub odłożył.

Gość założyłabym fundację
dla dzieci , wyremontowałabym dom i zatrudniła firmę projektującą ogrody. I wreszcie miałabym ślicznie wokół siebie :-)

Gość summer_night
Tylko jeden milion? :P Kupiłabym samochód, który bardzo mi się spodobał. Otworzyłabym własną psią szkołę :) Kupiłabym jakieś miszkanko

Gość kocham witkaca
kupiłabym prezenty (drobne) dla rodziny, a resztę zainwestowałabym w działalność charytatywną. jakby wystarczyło to w jakiś ośrodek dla uchodźców, albo szkołę dla samotnych matek, jak nie to na pewno jakaś fundacja zrobiłaby z nich pożytek. na bieżące potrzeby mam wystarczająco, nie

Gość kocham witkaca
o i obcięło mi resztę wypowiedzi :| kupiłabym prezenty (drobne) dla rodziny, a resztę zainwestowałabym w działalność charytatywną. jakby wystarczyło to w jakiś ośrodek dla uchodźców, albo szkołę dla samotnych matek, jak nie to na pewno jakaś fundacja zrobiłaby z nich pożytek. na bieżące potrzeby mam wystarczająco, nie lubię nadmiaru. i wiem, głupia jestem i niekapitalistyczna ;) zdarza się ;)

Gość bytom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
poszlabym na zakupy

Gość juyytfvuyvik
1. kupiła mieszkanie za granicą 2. kupiła mieszkanie w Polsce 3. zainwestowła w firme 4. zaczela grac na giełdzie 5. wspomogla jakies organizacje 6. poszłabym do spa i zabrała mame na kilka dni 7. drobne przyjemosci dla siebie i rodziny 8. auto

Gość przyszłyyy premier RP
sam milion kobieto wydałabys na mieszkanie za granica :D chyba ze piszesz o ruderze w rumunii :D

Gość przyszłyyy premier RP
a pozniej nie mialabys na utrzymanie :D dlatego jestem zdania ze glupcy pienedzy miec nie powinni