Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silna motywacja

Sprawa na ostrzu noza

Polecane posty

Gość silna motywacja

Mam problemy finansowe w chwili obecnej, silną motywację do zmiany pracy. I znam jezyk angielski w stopniu komunkatywnym. Czy ktos zna jakies bezpieczne wyjscie, aby wyjechac z tej polski i wkoncu cos konkretnego zarobic. Prosze pomozcie tutaj juz nie daje rady

Gość bezpieczne wyjscie z Polski
to np: samolot. Calkiem bezpieczny :D

Gość silna motywacja
:) miałam na mysli jakies firmy ktore rekrutuja do pracy za granicą. Lub jakies projekty unijne ktore tez pomagaja wyjechac za granice, lub tym podobne rozwiązania. Naprawde mi na tymz alezy, nie pale pije okazjonalnie jestem zmotywowana. Od 10 lat pracuje, wiec nie jestem nierobem i nie szukam tutaj ososby ktora mnie zaprowadzi za raczke szukam informacji ktora mi pomoze wybic sie z tej polski. Gdzie uczicwa praca sie nie wzbogacisz

Gość Motywację to ty może masz
silną, ale intelektem to raczej nie błyszczysz skoro w obecnej światowej sytuacji gospodarczej sądzisz, że takie umiejętności wystarczą, żeby pracować zagranicą:O

Gość huiyt6
www.gumtree.com londynek.net poloniusz.com cooltura.co.uk polishexpress.co.uk :) potrzebuja sporo au-pair najgorzej ze do burdelow i na flaty jest tego duzo;/ ale sa pracy z zamieszkaniem np jakies farmy czy magazyny obecnie tez szukam pracy zwonilam sie i tego samego dnia dostalam nowa i to w solarium na recepcji;) a zapierdalam sprzatajacpo hiszpanach:) coprawda moja praca obecna est raz w tygodniu, ale jest za rogiem mojego domu zara:) bezpiecznie zreszta moj pracuje i niechce zebym ja pracowala...ale ja i tak szukam pracy jeszcze w tygodniu albo szkole skoncze moze do collegu tu pojde pozatym w uk jezeli masz skonczone 21 lat nalezy ci sie albo income support jesli pracujesz ponizej 16 godzin albo jakies tam benefity jezeli zarabiasz mniej niz powinnas:)

Gość jabluszko28
no chyba ze masz partnera ktory cie utrzymuje, skoro nie chce zebys pracowala, to chyba oznacza ze wlasnie tak robi?? czy oboje doicie z panstwa?

Gość ja86sia
najlepiej nie szukaj na stronach polskich tylko zagranicznych, tego kraju do którego chcesz wyjechać, bo w Polskich agencjach to z Ciebie zedrą...

Gość Jakis taki znak
jabluszko28 oboje z mezem pracujemy wiedz nie utrzymuje nas panstwo , chce wyjechac bo tutaj uczciwa pracy tylko mozna garba sobie wyrobic jak już pisałam. Co chce robic praca w magazynie, produkcja , sprzataczka. Cos co pomoze mi rozwinac jezyk, oswoic sie z nowym miejscem. Ale nie chciałabym zarabiac groszy tak jak przy au pair czy cos w tym stylu bo potrzebuje pieniedzy. Raczej wolałabym cos co da troche wiekszy zarobek nie mowie jakies kokosy, ale z tego co wiem to jako au pair nie zarobie duzo. Nie jestem juz studentka mam rodzine, mieszkanie wiec potrzebuje troche wiekszej gotowki.