Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drgfrg

co to znaczy ?

Polecane posty

Gość drgfrg

"Nie odbieramy przesyłek za pobraniem pocztowym." - co to znaczy ?

Gość drgfrg
to jak mam wysłać paczkę powrotem do nich ? bo nie kumam

Gość drgfrg
bo nie pasuje mi rozmiar co zamówiłem na allegro spodnie Wrangler i musze zwrocic z powrotem towar tylko te kurwy nie odpisuja mi e-mail, nie odbierają telfonu i jak mam teraz wysłać i zwrócili mi pieniądze, ja pierdole , po chój kupiłem na allegro ??

Masz prawo do zwrotu w ciągu 10 dni bez tłumaczenia. Szybko wyślij listem poleconym w dużej kopercie bąbelkowej. Zapłacisz za to jakieś 7zł. Napisz do nich przez Allegro, że spodnie są za małe i oddajesz.

Gość offerma....
10 dni od otrzymania przesyłki od kuriera ?

Gość drgfrg
ZWROTY I REKLAMACJE: Uważasz, że produkt otrzymany przez Ciebie odbiega od opisu aukcji? - napisz do nas. Użytkownik ma prawo zwrócić lub wymienić towar zakupiony na naszych aukcjach do 10 dni od daty otrzymania wysyłki bez podania przyczyny. W celu realizacji zwrotu lub wymiany należy pobrać formularz znajdujący się poniżej, starannie wypełnić wszystkie informacje i wysłać go w środku paczki wraz zakupionym wcześniej towarem. Obecność formularza w znacznym stopniu ułatwia i przyśpiesza realizację wymiany/zwrotu. Pozwala również na uniknięcie jakichkolwiek błędów. Brak formularza może w znacznym stopniu opóźnić zwrot/wymianę. Dla tego prosimy o zastosowanie się do naszych zaleceń. Zwracany lub wymieniany przedmiot musi posiadać wszystkie metki (nienaruszone) oraz nie nosić śladów użytkowania (w innym wypadku zwrot lub reklamacja zostanie rozpatrzona negatywnie). W przypadku zwrotu lub wymiany koszty transportu w obydwie strony pokrywa kupujący. Przesyłkę należy odesłać na adres firmowy podany wyżej (taki sam jak w allegro) paczką pocztową lub firmą kurierską w terminie do 3 dni od faktu powiadomienia nas o chęci zwrotu. Nie odbieramy przesyłek za pobraniem pocztowym. Przelewy zwrotne realizujemy zawsze pod koniec tygodnia. Sprzedawane spodnie mogą nieznacznie różnić się od tych widniejących na zdjęciach kolorem i przetarciem. Spodnie pochodzą z różnych dostaw a zdjęcia robione są tylko jednemu egzemplarzowi. Związane jest to również z różnego typu ustawieniami monitorów oraz ich jakością. Reklamacje z powodu takich niezgodności nie będą uznawane. Jako sprzedawca nie udzielamy gwarancji na zakupione produkty. Zwrot lub wymiana towaru możliwa jest w terminie do 10 dni od wysyłki. Według przepisów dotyczących zwrotu towarów w terminie 10 dni nie stosuje się do sprzedaży z licytacją. (Art.16.1.pkt.10 Ustawy z dnia 2 marca 2000 r. o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny). tylko że muszękurna najpierw ich zawiadomic że wysyłam powrotem odzież...