Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekamiczekam

komu test z moczu sie pomylił ?

Polecane posty

Gość czekamiczekam

Czy test zrobiony 2 dni po terminie (ten sikany) jest juz na bank pewny ? Mnie wyszła 1 krecha, ale @ nigdy (przenigdy) mi sie nie spóźniała...(zawsze była co 30 dni - równo) a tearz nie ma i nie ma.... Powtarzac test czy juz tylko czekac, bo pokazał co miał pokazać ?

Gość dziewczyno idz na beta HCG
tak trudno???:O

Gość dziewczyno idz na beta HCG
to ze ci sie nigdy nie spózniala nie oznacza ze nie moze byc pozniej

Gość czekamiczekam
pytałam o wiarygodność TESTU z moczu, czytac nie umiesz ? Na betę idę ide dziś po pracy, na wynik i tak będe musiała czekać 2 dni. Forum jest od zadawania pytań !!!!!!!!!!!!!!! Acha, i nieregularne cykle zwykle mają młode dziewczyny, ja mam 34 lata, więc jeśłi od zawsze mam 30 dniowe i nigdy nie mam spóźnień (a teraz nie było takż eku temu powodów typu : zmiany klimatu, stresy, choroby, inne ) to sie po prostu niepokoję !!!! Trudne do pojęcia ???????

Gość kazda ma inny
MY NIE WRÓZKI!!!!!!

Gość czekamiczekam
ok, przenosze się na forum "nasz bocian" tam jest wyższa kultura. Tutaj zwykle są 2 standardowe odpowiedzi : albo "tu nikt nie wróży" albo "idź zrób test" innych brak .... Ludzie, nie umiecie sie po prostu dzielić z innymi swoimi doświadczeniami ? Chyba o to tu chodzi ?

Gość kazda ma inny
a ledz jescze zes tu:D:O glupie pytajnia glupia odpowiedz jasne? idziesz przeciez dzis na beta to co zesrasz sie wczesniej do tego czasu ???:O:O starucho:D

Gość Alexis ;)
Mojej koleżance nie wykrył od razu, dopiero po tygodniu, dziś wychowuje córkę. Spróbuj powtórzyć, o wyższej czulości kup.

Czasami na forum takie niemile osoby mozna spotkać. Ja kiedyś robiłam test bo okres się mi spóźnił i dwie kreski wyskoczyly powtorzylam test i dwie kreski a w ciąży nie byłam bo lekarz wykluczył a to bylo jakies 15 miesięcy temu i nie byłam w ciąży test mnie oszukał.

Gość amazonka w czarnej masce
TakieMaleZiemniaczki Testy nie oszukują ! Błędny wynik (negatywny), może się pojawić jeżeli test jest robiony przed dniem spodziewanej miesiączki ( czyli ciąża jest, a stężenie hormonu jest zbyt niskie by taki test "wyczuł" to stężenie) Dwie kreski to bez wątpienia ciąża, ( chyba, że cykl był stymulowany i była jakaś ingerencja w organizm kobietki-> pregnyl ...itp...) TakieMaleZiemniaczki wg mnie byłaś w ciąży, ale była to tzw. ciąża biochemiczna, czyli naturalnie poroniłaś

Gość Testy mogą się mylić
Robiłam 3 testy moczu,każdy w odstępie paru dni,zawsze rano.Wychodziła za każdym razem jedna kreska a cykl trwał już 42dni.Staramy się z mężem o dzidzie,jestem na zastrzykach z chorgonu na wzmocnienie drugiej fazy cyklu więc @ powinna przyjść bez jakiś przesunięć.Objawy i samopoczucie wskazywało na ciąże ale testy nie.Szybko zadzwoniłam do mojego lekarza,szybko też znalazł dla mnie miejsce.Robiliśmy usg na ktorym widziałam w macicy malą czarną plamke.Pierwse wyniki bety wyszzly wysokie,niestety radość trwała krótko bo płód odmumarł.Jednak jestem przykładem,że testy tak do końca wiarygodne nie są,czasami mogą nic nie wykazać a ciąża jest.Sam lekarz stwierdził,że testy tak do końca to nie są wiarygodne,krew zawsze prawde powie.Pociesza mnie rówież,że po 6 latach starań,po 8miesiącach leczenia i po zmnianie leczenia zaszłam w ciąże.Ból po stracie jest,ale jest też rzeczywiście nadzieja bo coś drgnelo.Ufam,że następnym razem urodze zdrowe dziecko. Zrob Bete i idź do lekarza,nie zwlekaj